Azért ez tényleg segítség

2016. december 23. 11:36

Én még nem kaptam Erzsébet utalványt, pedig nekem is járna. Azért ez tényleg segítség, még akkor is, ha kilóg a lóláb.

2016. december 23. 11:36
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

Én még nem kaptam Erzsébet utalványt, pedig nekem is járna.

A TV-ben láttam egy borítékot, és nekem úgy tűnt, hogy feladóként a miniszterelnököt jelölték meg. Az utalvány mellé persze mellékelnek egy levelet is Orbántól, egyértelmű, hogy kilóg a lóláb.

Gondoljak a Brexitre, az angol kilépést is a »vén hülyék« szavazták meg. A fiatalok kisebbik része a maradás mellett szavazott, a többség pedig el sem ment. Egyébként pedig legyünk őszinték, minden nyugdíjasnak jól jön Karácsonykor, hogy tízezer Forintért szabadon vásárolhat ételt, italt.

Azért ez tényleg segítség, még akkor is, ha kilóg a lóláb.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. december 26. 22:34
Rafinált a csuti paraszt,kétségtelen...
kaltran
2016. december 26. 20:53
Ne gyerekeskedjünk! Amikor az osztrák kancellár nemes egyszerűséggel 100 Eurot utaltatott át minden nyugdíjasnak AZ ELNÖKVÁLASZTÁS ELŐESTÉJÉN, akkor miért nem agyaltatok csodás píszí agyatokkal arról, hogy ebben van némi politika? Nem politika van ebben persze, hanem erkölcstelen szavazatvásárlás - bár ugye az osztrák nyugdíjasoknak is jól jött Karácsony előtt a dolog. Amekkora a pofátok, legközelebb a magyar szavazókörzetek kapujában fogjátok 18-ban kis piros zászlócskák alatt osztogatni a húszezreseket, mondván jó lesz bele csomagolni a hamuban sült pogácsát. Már az is választási csalás volt Ausztriában, hogy december 2-re írták ki a választást. Saize.
peet2013
2016. december 26. 09:56
"Száz eurót ad minden nyugdíjasnak az osztrák kormány még gyorsan az elnökválasztás előtt". Ott aztán se ló se annak lába? Egyébként a 100 euro kb. annyi mint ha a magyar nyugdíjas ~ 3000 Ft értékű utalványt kapott volna. Nemzeti jövedelem arányosan meg ki sem tudom számolni.
Text adósság
2016. december 25. 10:16
Már megint hülye vagy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!