Ennyi hülye vén kurvát...

2016. november 11. 14:43

Ezt találta mondani Szalay Ferenc szolnoki fideszes polgármester azt követően, hogy a testületi ülésen meghallgattak egy tervezett parkolóépítés ellen tiltakozók képviseletében felszólaló idős hölgyet.

2016. november 11. 14:43
Veress Jenő
Népszava

„Ezt találta mondani Szalay Ferenc szolnoki fideszes polgármester azt követően, hogy a testületi ülésen meghallgattak egy tervezett parkolóépítés ellen tiltakozók képviseletében felszólaló idős hölgyet. A címben idézett mondatot nem bátran az asszonyok szemébe mondta, hanem megvárta, míg távoztak. Önkormányzati választás csak három év múlva lesz, akkor majd kedves szépkorú választópolgároknak fogja nevezni őket, és akár még krumplit is oszt nekik.

A történetben azonban nem a mosdatlan szavak - meg a stílus, ami maga az ember lenne - jelentik az igazi érdekességet. Hanem a magyarázat. Na, ezt tanítani kéne. Megpróbálom összefoglalni.

Az elhangzott szavaknak tudniillik »semmilyen közük nem volt a közgyűléshez, annak egyetlen napirendi pontjához sem. Azokat egy, a nap folyamán az egyik kollégám által elmondott információ váltotta ki, mely szerint egyesek újra olyan pletykákat terjesztenek rólam a városban, melyek hosszú időn keresztül rendkívüli módon megviselték a családomat, s különösen a feleségemet.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2016. november 13. 10:13
A népszara mindenre figyel,és folyamatosan hazúdik, dobálják a sarat, ennyíre telik a jó módban élő ójságíróiktól.
GV0917
2016. november 12. 17:42
Megint elővett a baj Jenő? A múltkor hallottam, hogy egy családi album nézegetésekor egy idősödő hölgy egy tevén tova tevegelve integet fehér keszkenőjével..(MALÉV-IBUSZ-PIRAMIS) Jé. ki ez az öregecskedő néne?-kérdik Jenőtől. Ja az?- Hát nem látod? Tevén kurva- felelte Jenő a másik nénikéjének szolid udvariassággal....
Horpadt Bölény
2016. november 12. 17:10
Ennyi hülye köcsögöt mint az az Eugén
Mindjárt
2016. november 12. 13:11
Ezek lennének a magyarok urai?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!