Kedves naplóm, az új szomszédom az al-Kaidát támogatta

2016. november 04. 16:05

Ma reggel is szép napra virradtam itt a Cinege úton, eszembe jutott, hogy nincs többé Népszabadság, hogy megszüntettem az inflációt és az ellenzéket. Anikó aggódik a konyhában: túl nagy a csend a szemben lakó új szomszédnál. Jobb lenne, ha idáig hallanánk, ahogy Rijáddal telefonál?

2016. november 04. 16:05
Seres László
Seres László
HVG

„Ma reggel is szép napra virradtam itt a Cinege úton, eszembe jutott, hogy nincs többé Népszabadság, hogy megszüntettem az inflációt és az ellenzéket, Ráhel megtanult végre István lábán állni, csak Anikó aggódik a konyhában: túl nagy a csend a szemben lakó új szomszédnál. Kérdeztem tőle, mit akarsz, jobb lenne, ha idáig hallanánk, ahogy Rijáddal telefonál? Eleve semmit se tudunk róla.

Hidd el, kedves naplóm, a még létező ellenzék teljesen túltolja ezt a Pharaon-kérdést, pedig nála békésebb, csendesebb professzorral még életemben nem futottam össze Jordánia budapesti képviseletének díszvacsoráján, ugye mindig ott tartok fogadóórát az akadémiai szférának. Az egész egy visszataszító amerikai titkosszolgálati játszma, csak azért, mert konzultálnunk kellett volna velünk. Miért is? Nonszensz. Mi magyar emberek magunk akarjuk eldönteni, kivel élünk együtt a saját utcánkban, és ezt üzenjük Brüsszelnek is.

(...)

Anikóval aztán este néztük a híradót, mármint nem a miénket, azt totál kiürítettem, hanem az RTL-t, hát látjuk ám, nem pont oda futott be a professzor úr jachtja, ahol Lőrinc jachtja állt? Hihetetlenek ezek a véletlenek. Pedig elég nagy az Adria. Mondjuk nagy kópé ez a Lőrinc, isten tudja, kivel networköl, csak mondjuk ne tudjak róla. Most hívott egyébként, azt mondta, a professzornak csak valami jó gázszerelő kellett, és nem akadt más ott az Adria közepén, hát így.

Szóval nem értem ezt a nagy felhajtást, kedves naplóm, eddig minden olyan rendben ment, most meg ez. Én mindenkinek megmondtam, hogy ne mondjunk öten hétfélét, nincs ügy, abszolút békés egyetemi tanár ő, akkor is ha nem tanított soha, erre azt látom, hogy áll a bál, csak azért, mert az FBI meg az Interpol keresi pár múltbéli botlásáért. Lopás, sikkasztás, 1,7 milliárd dolláros gigacsalás? A BCCI és a CenTrust bedöntése? Üzletszerű tévelygés? Hát ilyen alapon kb. a fél kormányomat körözhetné az Interpol. Pharaon úr eleve alig van otthon, látjuk, hogy életvitelszerűen elhanyagolja a kertjét, de legalább csönd van az utcában, és ez tök jó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. november 05. 08:20
Ilyen mókás hely Orbanisztán...
august
2016. november 05. 08:15
:) Én elsősorban arra az ingatlanközvetítőre lennék kiváncsi, amelyiknek tudomása volt arról, hogy a miniszterelnök szomszédságában eladó lakás van. Érdekesek ezek a történetek, habár az ellenzék azt mondja minden mögött Orbán áll, így biztos az ingatlanközvetítők mögött is ő áll, hogy megválogassa a szomszédait.. A "gazdag terroristák" remek szöveg, főleg akkor, amikor Az FBI körözés alatt is ezek az amerikai hadsereg beszállítói.. Eljutunk oda, hogy az ellenzék az orbánbasiért és a szomszédaiért aggódik, mert veszélyes....
Mindjárt
2016. november 05. 06:05
Se az EU se a felcsúti maffia ne hozzon a nyakunkra idegeneket. Se kvóta se betelepedési kötvény. Nem kell ide se kínai, se muzulmán. És ha a felcsúti maffia nem tud a kötvényekből lopni akkor az se baj. Hazudott a felcsúti cigány és bandája amikor azt mondták, hogy a gazdag terroristák nem veszélyesek a magyar emberek számára. Ez veszélyes!
alex.leopardi
2016. november 04. 22:08
Klingonné a szomszédom,hamarosan atombombát is kapok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!