Amire 2016 megtanított minket

2016. november 08. 19:36

A média lehetőséget ad az extrém jelölteknek, a pártok pedig túl törékenyek, hogy megállítsák őket.

2016. november 08. 19:36
New York Times
New York Times

„A média lehetőséget ad az extrém jelölteknek, a pártok pedig túl törékenyek, hogy megállítsák őket. A közösségi média és a tévéhíradók minden egyes politikai lövedéket és inzultust közvetítenek, amit az elmúlt 18 hónapban egymásra köpködtek. Arra azonban kevés kapacitásuk volt, hogy széles körben elfogadott igazságokat alapozzanak meg, vagy hogy elősegítsék a konstruktív vitát olyan ügyekről, mint a klímaváltozás, vagy a büntető igazságszolgáltatás. A média demokratizálása közben a Twitter és a Facebook azt is lehetővé tette az amerikaiak számára, hogy csak olyan hírekkel találkozzanak, amiket hallani akarnak. (...)

Mr. Trump hozzáértően használta a médiáját és a szórakoztató értékét – gyakran inzultusok formájában – hogy minden szemet magán tartson. Képzeljék el, hogy mennyivel jutna messzebb egy fegyelmezettebb demagóg ugyanezt a formulát használva.

Növekszik a hispán részvétel. Ez egy fénylő pont. A korai részvétel olyan államokban, mint Nevada és Florida arra utal, hogy a hispánok sokkal nagyobb arányban voksolnak ezen a választáson, mint a korábbiakon. A latinó szavazók mobilizálhatók, ez pedig sarkalatos abban, hogy megérdemelt veszteséget okozzon Trumpnak. Mennyire passzolna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. november 09. 07:08
A Clintonné elriasztotta a normális emberek egy részét. Hogy a másik jobb e? Nem tudom, de az agyalágyult asszony katasztrófa lenne a világra!
marko11
2016. november 08. 21:54
az amerikai választási "küzdelmek" eddig is show műsornak látszottak, legalábbis innen nézve a média csak közvetíti, felnagyítja a show-t a showhoz pedig show-(wo)man kell
DADDY LOVES ME MORE THAN FOOTBALL
2016. november 08. 21:47
New York Finest
apagyi
2016. november 08. 21:40
Nem strumf jegyzi ezt a remekmûvet ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!