Hova vezethet mindez? Turáni átok? A magyarok megint jól összevesztek!

2016. november 23. 09:56

Veszélyes precedens, ha a sportoló irányító szerepet követel magának!

2016. november 23. 09:56
Honfoglalás 2000 Egyesület
Közlemény

„Hosszú Katinka a csalódást okozó londoni olimpia után amerikai edzőjét vádolta rossz szereplése miatt, a riói olimpia előtt látványosan széttépte a neki felkínált szerződést, most pedig az úszók heccelésével veszélyezteti az úszó VB sikerét. A magyar gazdaság szárnyal, a politikai vezetés jól kezeli a migráns-kérdést, példát mutatunk, dicsérnek bennünket, reánk figyel Európa, a világ. Veszélyes precedens, ha a sportoló irányító szerepet követel magának! A Fradi focisták a játékvezető-küldést kritizálják (Kassay-ügy). Hova vezethet mindez? Turáni átok? A magyarok megint jól összevesztek! A kívülről irányított politika behatolt a sportba: egymás ellen fordította azokat, akiknek egyetértésben kellene működniük.

A Honfoglalás Egyesület kéri a versenyzőket, hogy ússzanak, ne politizáljanak, a sportvezetés pedig ne ússzon az árral! Határozott intézkedésekkel tegyenek rendet, utasítsák el a sport alapjait, tisztaságát veszélyeztető kezdeményezéseket, ne engedjék, hogy pénz, az üzlet határozza meg ifjúságunk szemléletét. Aranyérmeink még lehetnek (lesznek is), az erkölcsi vereség hosszútávon okoz károkat. Nem akarjuk, hogy Amerika (Shane Tusup) beavatkozzon sportügyeinkbe, nem akarunk amerikai stílusú, visszataszító választási kampányhoz hasonló állapotokat a sportban meghonosítani. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

(Közlemény.)

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. november 23. 17:47
Sunyi ez a felcsúti cigány! Ilyeneket bérel fel Katinka és egyben Amerika mocskolására miközben nyalizik Trump-nak :D
StG
2016. november 23. 16:33
Azt nem tudom, hogy mit fog csinálni a Honfoglalás 2000 Egyesület, ha Orbánék menesztik Gyárfást (szerintem nem állunk már ettől messze). Kiadnak egy ezzel teljesen ellentétes tartalmú közleményt? Mert 2 dologról lehet őket felismertni: Az egyik a Rákosi-korszakot idéző nyelvezet, a másik, hogy hajszálpontosan az a véleményük, ami a kormánynak vagy a kormányközeli intézményeknek (pl. MNB).
Wilbur Nárcisz-11 Swain
2016. november 23. 16:17
Először azt hittem, ez Hírcsárda-anyag. Utána látom, hogy csak egy újabb Hasznos Idióták Egyesülete gondolja azt, hogy a tagjai polihisztorok, és sporttól a gazdaságon át a migránskérdésig mindenhez értenek.
kjkj945
2016. november 23. 14:55
Szilvásy György - a Honfoglalás 2000 egyesület talán ha a vezetőség az úszók mellett lenne!! Akkor nem kérné a versenyzőket, hogy ússzanak, ne politizáljanak Ja a vezetőknek mindent szabad . Az egyesület meg demokratának nevezi magát!! Hát nem a demokrácia, ha a kisemberek nem csak dolgoznak, hanem politizálnak is. Ja ez az ildemokrata nézet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!