Orbán Viktor fél a civilektől, fél a civil kontrolltól

2016. október 06. 18:50

Jogvédő szervezeteknek köszönhetően ma már papír is van róla, hogy Orbán Viktor úgy fél a civilektől és a nyilvánosságtól, ahogyan az félázsiai diktatúrákban lenni szokott.

2016. október 06. 18:50
Tóth Bertalan
MSZP

„Orbán Viktor fél a civilektől, fél a civil kontrolltól, ezért adott utasítást azokra a megalapozatlan és törvénytelen vizsgálatokra, amelyeket a KEHI folytatott le 62 civil szervezettel szemben.

Jogvédő szervezeteknek köszönhetően ma már papír is van róla, hogy Orbán Viktor úgy fél a civilektől és a nyilvánosságtól, ahogyan az félázsiai diktatúrákban lenni szokott. Félnie pedig annak kell, akinek takargatnivalója van.

Orbán Viktor fél attól, hogy kiderülnek a nemstróman gázszerelőjének és nemstróman kötélbarátjának üzletei és »saját lábon álló« köreinek közpénzekkel megtámogatott gazdagodásai. Orbán Viktor ezért gyengíti minden eszközzel a tőle független civileket, ezért csökkentette a támogatásaikat, ezért rendelt kopaszokat a választási irodához és ezért korlátozza minden eszközzel az adatnyilvánosságot.

Az MSZP szolidáris az ártatlanul meghurcolt civilekkel, és velük együtt egyenként húzza ki az adatnyilvánosság koporsójából a Fidesz által bevert szögeket. Az MSZP azon dolgozik, hogy Orbán és a Fidesz megbukjon, s ezt követően egy élhető Magyarország jöjjön létre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. október 07. 20:56
Volt mar, hogy orban egy beszari pöcs?
kaltran
2016. október 07. 19:03
Bercikém, a civil kontroll jól hangzik, illetve jól hangzott Kádárban. Mertél volna akkor civilszervezetesdit játszani. Az akkori civilek mára qrva bátrak lettek, például merik követelni, hogy minden nekik jár. A belterjes kis csoportocskák maguk közül akarnak kakast választani a szemétdombra. Pedig a szabadság nem ez, hanem az, hogy felhatalmazást adunk egy kormánynak a szavazatunkkal. Ha nem tetszik, ki-ki a saját szavazatával érveljen, de ne ugráljon a köztes időben. A civil kontroll nem azt jelenti, hogy egy főcivil elvtárs mint valami római császár a legfelsőbb entitásként elküldi a választott kormányt. Egy lószart mama.
Területvédő
2016. október 07. 15:10
Tóth Berci, te Isten barma, mennyire kell kreténnek lenni ahhoz, hogy "független civileknek" nevezd ezeket a piszkos atlantista ügynököket?! Itt van seggfej, szemezgethetsz a hálózat kitartottjaiból: http://888.hu/article-ennyi-penzt-koltott-soros-hogy-meghekkelje-a-belpolitikat-magyarorszagon
tas0125
2016. október 07. 11:10
Drága Berci! Nem kenyerem az új-baloldali útszéli szövegéhez vita beszéd folyamatában. Ennyi lapos közhetet, elkoptatott izzadság számú rágalmat összegereblyézni, hát nem semmi.A szavazás mi volt a lényeg. _Mindent megelőzően:Orbán,retteg a civilektől. Én meg azt hittem volt,hogy sors fordulati népesség előtt, mit szól a nép ehhez: igen vagy nem. Magyar közösség maradjon vagy létre jöhet egy kettős kultúrájú társadalom. Vagy az ámokfutó Brü. trojka olyan mértékű anyagi terveket akar rám terhelni,akkor két "nyócévet"csúszunk vissza. Igen vagy nem, illet volna meg akarja vagy nem. Mi lett a válasz,hogy nem az orbáni civilektől rettegtek valójában.Ilyen féle százszor megunt retorikával. Pl Eu-értékek,ki tudja mit jelent. Eu-Szolidaritás, mint fedőnév. Gyűlölet beszéd vagy rasszizmus.Ki dobott pénz, ha a parlament jogrendszerbe lehet-é beépíteni vagy nem,amely alkotmányosan erőteljes lehet-é a Brü. trojka maghátrázása Mo. quasi leírása a térképről, minimum csicskássá váljanak a magországok kénye-kedvére. Ez a helyzet,mondta Babolcsai néni is. Rossz-vérű idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!