Új könyvet írok

2016. október 13. 13:38

Megtanultam, hogy amennyiben felnőtt embereknek szeretném átadni az üzenetet, nem árt, ha úgy fogalmazom mondandómat, mintha gyerekekhez beszélnék. Így van esély...

2016. október 13. 13:38
Kovács Antal
Pinceáron-hírlevél

„2001-ben jelent meg első könyvem, ami nem várt népszerűségre tett szert az évek során. A könyvesboltokban ugyan már rég nem található meg a polcokon, s mégis; szinte hetente találkozom érdeklődőkkel, akik kérdik, hol kapható, illetve lesz-e folytatás? Nos kérem, lesz. A folyamatosan felmerülő igények, természetesen nagyon jólesnek, de azért egy kicsivel több kellett ahhoz, hogy végre el is szánjam magam. Szükségem volt egy belső késztetésre, ami most érkezett meg. Úgy érzem, hogy ki kell írjam magamból, ami - végre - nagyon kikívánkozik. Nekilátok tehát új könyvem megírásához, de immáron nem tíz, hanem huszonöt esztendő tapasztalatai és megszerzett tudás anyaga alapján.

Amit mindennapi munkám, illetve bemutatóim során megtanultam, hogy amennyiben felnőtt embereknek szeretném átadni az üzenetet, nem árt, ha úgy fogalmazom mondandómat, mintha gyerekekhez beszélnék. Így van esély... Ha abban a stílusban zúdítom az információkat a közönségre, ahogy azt elvileg tenni kell felnőttek kapcsán, akkor bizony nem megy át az üzenet. És akkor itt jött a dilemma. Valóban olyan részletességgel írjam meg a könyvet, hogy mindenki számára biztosan átmenjen a lényeg? Mert akkor nagyjából olyan hosszú lesz, mint a Háború és béke Tolsztojtól.

Nem. Újból azt feltételezem, hogy felnőttekhez szólok, s ők felnőtt módjára megértik egyszerűen megfogalmazott gondolataimat a Borról. Ez lesz tehát a Kovács Anti boros könyv felnőtteknek: 18+ ! A könyv születésének fő állomásairól rendre be számolok, hogy Ön is bepillantást nyerhessen, folyamatosan alakuló tartalmába. S hogy mikor fog megjelenni? Ezt elég pontosan megtudom mondani: amikor elkészül! ;)”

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. március 23. 18:51
Aki lenézi reménybeli olvasói szellemi képességeit, az ne írjon könyvet! Semmilyen könyvet.
atila68
2016. november 13. 12:43
Nagyi minden héten megkérdezte a reggeli kávé felett, hogy lesz e új könyv. ezek után azzal kezdi a promóciót, hogy gyakorlatilag ledebilezi az olvasóit. Derék.
babangida
2016. október 31. 02:04
KA egy marketinges
nicknamenick
2016. október 31. 02:04
fúúúj mennyire suttyók vagytok itt!... (de teljesen komolyan) 1.) ha nem tudod ki Kovács Antal, akkor a bor.mandiner.hu-ra csak melegedni jársz? ...de akkor meg minek böfögöd bele az úgymond kommentedet? csak mert az ingyen van?! 2.) ha nem tudsz bort kóstolni, esetleg szakszerűen bírálni, nem baj, csak nehogy már te szólj meg olyat, aki viszont ért hozzá (különben az igazi parasztokra hozol szégyent a viselkedéseddel, akik rendes földművesként tisztességes munkát végeznek - ugye érted?!...) v.ö. "si tacuisses, philosophus mansisses" :-P 3.) ahogy itt páran azonnal bizonyították is értelmetlenségükkel/értelmezési képtelenségükkel, Kovács Antal nem feltétlenül tévedett a használandó fogalmazásmóddal kapcsolatban... na hajrá, prolitrollok, lehet fröcsögni! (csak most: továbbra is ingyé'!) :-P :-DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!