Helyezzék előzetes letartóztatásba Juhász Pétert!

2016. október 21. 19:52

Okt. 23-án, a Kossuth téren ünnepel az ország – nem párt, hanem állami rendezvény keretében. Az anarchisták rendzavarásra való felhívása, már az előkészület stádiumában is bűncselekménynek számít, ugyanis nem kizárható összetűzés az ünneplők és a rendzavarók között.

2016. október 21. 19:52
Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI OS

„Március 15-én külföldi vendégeink jelenlétében egy balliberális csoport zavarta meg az ünnepi eseményeket a Nemzeti Múzeum előtt. Most, hasonló rendzavarásra készül Juhász P. politikus felívására egy kis párt maroknyi tábora. Okt. 23-án, a Kossuth téren ünnepel az ország – nem párt, hanem állami rendezvény keretében. Az anarchisták rendzavarásra való felhívása, már az előkészület stádiumában is bűncselekménynek számít, ugyanis nem kizárható összetűzés az ünneplők és a rendzavarók között. A Honfoglalás egyesület ezért az Országos Rendőr-főkapitány Úrhoz fordult írásban, kérve, hogy a legnagyobb civil- és egyenruhás rendőri erőkkel akadályozzák meg az esetleges tragikus – véres eseményeket, már a térre se engedjék be Juhász Péter csoportját. Kértük azt is, hogy helyezzék előzetes letartóztatásba a rendzavarásra felhívó Juhász Pétert – megelőzendő a legrosszabbak bekövetkezését. Lengyelország államfője lesz a vendégünk, nem lehet megengedni, hogy felelőtlen alakok lejárassák hazánkat. Méltóságteljesen, nyugalomban akarjuk ünnepelni az 56-os Forradalom és Szabadságharc évfordulóját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. október 24. 08:22
Csukják le a mocskos fideSZDSZ médiát! ---- Hazudunk reggel, délbe, este mondta az öszödi igazmondó. A fideSZDSZ a testvérpárton is túltesz, éjjel is hazudik: http://alfahir.hu/ujabb_adalek_habonyek_egesehez_meg_el_sem_kezdodott_vona_beszede_a_888_szerint_mar_ki_is_futyultek
OberEnnsinnen
2016. október 23. 14:13
Ne helyezzenek senkit előzetes letartóztatásba. Juhászt főleg ne. Így is, úgy is napról napra közelebb kerül oda, ahol végezni fogja. A szeméttelephez. Annyi vigasza lehet: nem lesz egyedül. Ott lesz a "demokratikus magyar ballib", teljes létszámban.
chinasky
2016. október 22. 19:49
milyen kényes, szőrszálhasogató lett a fiditábor:D
tevevanegypupu
2016. október 22. 16:15
Gondolom nem a tömegbe mennek fütyülni, hanem külön csapatban, annyira nem bátrak, hogy beálljanak a közönség közé az biztos....hagyni kell őket, kezdjék el, aztán nosza..jöjjön a diktatúra.Csak a fejüket, hogy le ne sántuljanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!