Cserbenhagyottak

2016. október 14. 07:18

Egyszer talán megtudjuk: a Wall Street farkasát, Jordan Belfortot is megszégyenítő csalássorozatot mennyire segítette elő, hogy Tarsoly Csaba jó kapcsolatokat ápolt a vezető kormányzati politikusokkal.

2016. október 14. 07:18
Facsinay Kinga
Magyar Nemzet

„Tarsoly Csaba most tíz társával együtt 5458-rendbeli törvénysértésért felelhet a Quaestor-ügy büntetőperében. Vajon hallották-e tegnap a valódi Quaestor-károsultak hangját, akik a pernek helyet adó Fővárosi Törvényszék előtt tüntettek a „Fidesz-maffia” ellen? A hazai viszonylatban példátlan átverés áldozatai közül még mindig tízezrek várnak kártalanításra. Hiába teremtett a kormány a Quaestor-törvény elfogadtatásával a kisbefektetők számára kivételes helyzetet, valahogy eltűnni látszik a Quaestor-vagyon, amelyből fizetni lehetne. S hogy ez kinek bűne, nem tudni: a felszámoló az összes illetékes hatóságra mutogat, amelyektől nem kapja meg a vagyonra vonatkozó adatokat.

A bírósági tárgyalás jelentette nagy nyilvánosság ellenére most nincs sok remény arra, hogy fellebbenjen a lepel a valódi kulisszatitkokról. De egyszer talán megtudjuk: a Wall Street farkasát, Jordan Belfortot is megszégyenítő csalássorozatot mennyire segítette elő, hogy Tarsoly Csaba jó kapcsolatokat ápolt a vezető kormányzati politikusokkal.

A sok ezer cserben hagyott ember is ebben reménykedik. Meg a teljes kártalanításban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. október 14. 13:06
G.Lali azt szeretné, ha a Kormány (az adófizetők) fizetnék vissza azt, amit a tolvaj haverjai elloptak. Főleg azért, mert ez kellemetlenséget okozna a Kormánynak. Ennyi.
noMores
2016. október 14. 11:30
Mennyire undorito, hogy a frank bezihanasanak masnapjan Borkai a varos penzebol egymilliardot tolt at nekik? Es hogy Szijjarto ott tarolta az allampenzt, majd amikor bennfentes info alapjan megtudta, hogy csod, akkor kivett 4milliardot, es mindent beboritott? Es Fazekasek 400millioja smafu? Senki nem felel azert, hogy szabalytalanul kihelyezett kozpenz lecsoba ment. A tolvaj kurva anyjat ennek a rezsimnek!
morc
2016. október 14. 09:06
a MNtel nem az a baj, hogy neokomcs és kormányellenes, hanem hogy a végtelenségig demagóg
atila68
2016. október 14. 08:16
" hazai viszonylatban példátlan " Nagyon kis fiatalka lehet ez Facsinay Kinga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!