Juhászék fütyülős balhéja csak lejáratja és megosztja az ellenzéket

2016. október 20. 15:50

Egyre vadabb eszközökhöz nyúl az Együtt nevű viccpárt, mióta úgy döntöttek: mindenkitől elhatárolódnak és majd ők Külön fogják megdönteni Orbán rendszerét.

2016. október 20. 15:50
Első Kézből
Nyugati Fény

Juhászék magánakciója csak a Fidesznek jó, erre van 3 nyomós érvünk:

1. A fütyülős balhé megosztja az ellenzéki szimpatizánsokat. Radikalizálja, de egyúttal gettóba is zárja őket. Lehet pár ezren egymást hergelni az őrületig, de mindez ellenszenves lesz a kívülálló milliók számára, és csak távolabb kerülünk a kormányváltástól.

2. A füttyögés, hőbörgés, bár nem ízlésünkhöz méltó, de elmegy az év legtöbb napján. Viszont méltatlan egy nemzeti ünnephez: sérti a hősök emlékét, sérti a zászló és a himnusz méltóságát. Ezek a nemzet egységes jelképei, amely nemzetnek a baloldal is része.

3. Egy füttyögő, ordibáló banda a tévéképernyőkön nettó csőcselék benyomását fogja kelteni, és ezt ki is fogja használni a 90%-os többségben lévő fideszes média. Ujjal lehet majd mutogatni, hogy lám, ez a maroknyi zavargó horda a baloldal. Kinek jó ez?

Vegyük észre: az Együtt-Külön fütyülős balhéja semmi másról, csak Juhászékról szól. Kényszeredett kísérlet, hogy egy válságban lévő pártocska lehasítson magának pár ezer szavazót az ellenzéki tömbből. Mindezért cserébe az sem nagy ár nekik, hogy közben lejáratják a teljes ellenzéket.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2016. október 22. 05:12
Hát már sose lesz vége a sok-sok tévedésnek és hülyeségnek? Normális, megemlékezni, nem pedig handabandázni, verekedni, füttyel, síppal, a Megélhetési Kendermagos Stróman Juhász vezényletére Orbánt buktatni akarók el sem megyünk. Hátulról, paraván mögül, tv stúdiókban rángatják és ugratják a Hülyét, el is tartják, bujtogatói persze nem állnak mellé vagy mögé, hanem elvárnák, hogy az Istenadta Sokaság is csinálja a Fesztivált ostoba, eszement Marionett Bábjukkal. Gondolják meg, Emberek /Proletárok és Új Urak/! Külön és együtt, kell ez nekünk? 10 év után sem tudjuk az igazat az 50. évfordulón történtekről, hacsak Gyurcsány a Blaha Lujza téren elő nem áll vele és sok mással, abban bízva, hogy sokadik trükkel, már az élen találja magát. Megéltük, hogy 56 után hogyan vadászták le az események résztvevőit, pedig akkor még hol voltak a maihoz az információs eszközök. Ne fogjon senki könnyelműen sem sípoláshoz, sem más meggondolatlansághoz, hagyják meg ezt a felbujtóknak!
Sulammit
2016. október 21. 15:18
http://rewrite.origos.hu/s/img/i/0812/20081208bestof2004.jpg http://www.origo.hu/itthon/20090311-2009-marcius-15-rendezvenyek-programok-es-tuntetesek-budapesten.html Egy tojásért is elvihet a rendőr március 15-én "Ha március 15-én valakinek az a szándéka, hogy megzavarja ennek a szép ünnepnek a nyugalmát, akkor a rendőrség minden törvényes eszközzel, nagyon határozottan fel fog lépni, és meg fogja őket akadályozni, ahogy ezt tette október 23-án is" - jelentette be kedden Draskovics Tibor rendészeti miniszter. A rendőrségi fellépés idén még keményebb lehet, mint az elmúlt években, ugyanis februárban kiszélesítették a rendbontónak minősülők körét."
marós
2016. október 21. 15:08
Ebben a blogban nem lehet lájkolni. Fütyülni meg szabad?
Sulammit
2016. október 21. 15:00
Én is emlékszem. Tojáseső esett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!