Románia? (2.)

2016. október 20. 07:14

A DNA attól sem riad vissza, hogy Magyarországot is belekeverje konstruált vádjaiba, magyarországi önkormányzatokat is felhasználjon, amikor egy-egy erdélyi település polgármesterét kell megrágalmaznia.

2016. október 20. 07:14
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Ma már egyre inkább világos, hogy nem csak Markó Attila esetében »hordott félre az igazságszolgáltatás fegyvere«, félrehord az majd’ minden alkalommal. Félrehord, vagy a legközvetlenebb, legocsmányabb politikai okokból rágalmaz meg valakit (bárkit!) a DNA. Markó Attila esetében pusztán arról van szó, hogy Sepsiszentgyörgy »határváros«, a magyar többségű Székelyföld keleti szélén fekszik, Kovászna központja, jelentős román betelepedés (betelepítés) zajlik a városba, és a román politika mindenáron meg akarta akadályozni, hogy a történelmi Székely Mikó Kollégiumot visszakapja az egyház. Ezt az eleve törvénytelen és becstelen román szándékot volt hivatott megtámogatni a DNA törvénytelen és becstelen rágalomhadjárata.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krakken96
2016. október 20. 10:43
általánosit,igaz hogy 90 előtt létezett terv és telepitettek is sokakat Moldvából,szegényebbek voltak azok,boldogan jöttek és ma is sokan,főként fiatalok telepednek át Erdélybe de ez a munkalehetőségek,turizmus miatt,külföldiek is Erdély miatt Jönnek Romániába Bukarestet le se szarják,ez már csak kapitalizmus,az öregek odaát halnak meg,a fiatalok erdélyi városokba települnek de nem igazán oda ahova bayer mondja,persze sokan vesznek olcsón házat is a környékről,brassóból stb. kétlem hogy még létezne állami szintú betelepitési program ,esetleg az ortodox (állam)egyház szintjén és igen hivatalosan szekuláris állam dehát a valóság másmilyen,törvények léteznek csak be is kéne tartani.
kortárs
2016. október 20. 10:34
Zsóti jól beszélsz! De mikor írod meg, mi lenne ha a DNA vezetője itt az újsimicska, a Mészáros Lőrinc lenne..?
Secnir
2016. október 20. 09:49
A DNA attól sem riad vissza, hogy Magyarországot is belekeverje konstruált vádjaiba, magyarországi önkormányzatokat is felhasználjon [...] azzal követett el hivatali visszaélést, hogy a város nevében eladott egy olyan telket, amely a gyergyószentmiklósi és a budapesti V. kerületi önkormányzat közös cégének, a Monturist Kft.-nek a tulajdonában volt, és amely nem lett volna eladható a magyarországi többségi tulajdonos beleegyezése nélkül. most ha jól látom, akkor a DNA az V. kerületi önkormányzatot védte meg, nem? akkor hogy érti bayer azt, hogy "belekeverte" a magyar önkormányzatot? esetleg hagynia kellett volna, hogy minden történjen úgy, ahogy - igaz, akkor meg azzal jönne bayer, hogy "magyarország hozzájárulása nélkül adtak el egy ingatlant romániában!" vagy nem?
ördöngös pepecselés
2016. október 20. 08:54
a DKs különosztag úgy gyűlik Bayerre mind muslica a gyümölcsre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!