Hogyan ismerjük föl a nihilistát?

2016. szeptember 20. 18:59

Az alábbi, absztrakt magatartásprofilok közül melyiket neveznéd nihilista magatartásnak?

2016. szeptember 20. 18:59
Uj Péter
444

Az alábbi, absztrakt magatartásprofilok közül melyiket neveznéd nihilista magatartásnak?

A;: Ha valaki

– jól látható hatalmi/anyagi érdekből hergel más országból érkező nyomorultak ellen, miközben ezeknek a nyomorultaknak az ellátása, továbbutaztatása töredékébe kerülne annak, mint amennyit az ellenük heccelő kampányra költ;

– morális pánikot kelt, társadalmi konfliktust szít olyan ügyben, amely ügy az adott társadalomban nem is létezne, úgy kell importálni, behazudni, fölnagyítani;

– a fenti érdekből saját társadalmának legszerencsétlenebbjeit uszítja egymás ellen: cigányoknak beszél arról, hogy nem lesz segély, ha jönnek migránsok; miközben maga strómanhálózatokon keresztül megyényi uradalmakat tart.

– a szuverenitás, a nemzet, a közügyek fogalmakat korrumpálva manipulálja az embereket annak érdekében, hogy az állami rendszerekből ezermilliárdokat kipumpálva óriási magánvagyonokat gyarapítson.

B;: Ha valaki

– a világ egyik leggazdabb vidékén, egy jóléti társadalomban úgy gondolja, hogy pusztító háborúk, terror és éhség elől menekülők számára ki tud szorítani annyit, amennyiből megélhetnek, és kaphatnak egy esélyt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2016. szeptember 21. 09:01
Csak két héttel az elhangzása után kezd nihilistázni ez a szőrmók, mekkora utánlövés már ez.
Dénia
2016. szeptember 21. 08:21
Még csak most írtad meg a nihilistás cikkedet? Mikor volt már Kötcse? Tessék jobban odafigyelni a kiosztott házifeladatokra.
áfonya
2016. szeptember 21. 08:06
Hogyan ismerjük meg,hát a magyar néppel szemben tanúsított igen szavazással ,euban sorozatos magyarok elleni feljelentésekkel, a hazugság gyártásokról, az országunk kifosztásáról eu segítséggel , a nem magyar érdekeket szolgáló hangzatos szavakról , az országunkra megszállók besegítéséről simogatásáról, erőszakos csürhe kvóta elosztásról,a magyar néppel szemben tanúsított gyűlöletről.
áfonya
2016. szeptember 21. 07:57
Hogyan ismerjük meg ,hát az 1945-től elkövetett nem dicső múltjukról az általuk okozott megtapasztalt szenvedésekről .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!