Ideje megszabadulnunk a kisebbségek rémuralmától

2016. szeptember 12. 09:36

Zárójelbe kell tennünk a PC érvrendszert és logikát.

2016. szeptember 12. 09:36
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Pesti Srácok

„Amit ma az ellenfeleink képviselnek, annak semmi köze a nagy liberális elődök gondolataihoz, az puszta nihilizmus. Ez a nihilista szemlélet lopakodva rátelepedett a világ és az Európai Unió intézményeire. Ismert képviselői is vannak, úgy, mint Juncker, Verhofstadt és Schultz. A nihilisták a társadalomban kisebbségben vannak, de az európai elitet már rég elfoglalták.

Miként Csurka István az SZDSZ-ről szólva lehangolóan, de pontosan megragadta a dolgok lényegét, ők nem választást akarnak nyerni, hanem be akarnak ülni a zsűribe. Miként a nihilista elit is megragadta a zsűri pozícióját az európai intézményrendszerben. Ők azok, akik minden értékvitát elvetnek a politikailag korrekt beszédmód hazugsága mögé bújva.

Ahogyan Sarkozy is megfogalmazta, a politikai korrektség, a PC nem más, mint gondolatrendőrség, de  szintén Sarkozyval szólva  ideje megszabadulnunk a kisebbségek rémuralmától. Zárójelbe kell tennünk a PC érvrendszert és logikát. Furcsa, de a britek távozása az unióból egyben nagy lehetőség is a szembenézésre; hogy mi az az elit, amelyet egy 65 milliós nagy ország elutasított.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A helység galagonya
2016. szeptember 13. 08:33
Jé! A geci beszél.
gonterl
2016. szeptember 13. 08:14
Ha a hatalom birtokosa beszél rémuralomról, akkor a saját tevékenységéről is beszél. A többség rémuralma lenne kívánatos, vagy egyszerűen a rémuralom semmilyen fajtája nem kívánatos.
=nessuno=
2016. szeptember 12. 23:58
Eljutott Csurkáig a Fidesz...? Nemsemmi.
tabakur
2016. szeptember 12. 22:57
" Amit az ellenfeleink képviselnek ,semmi köze a nagy liberális elődök gondolataihoz,az puszta nihilizmus. Orbán tudja megmondta nihilizmus. Nihilizmus: A cselekvést hiába valónak tartja ,tagadja a haladást. Elveti a normákat,társadalmi értékeket. Tagadja az erkölcsöt a törvényességet,társadalmi követelményeket. Azért ebből jó pár Viktorunkra is megáll.Egy törvény azonban elfogad amit maga alkotott. Ebbe az agyonrágott migri ügyben is van olyan,hogy morál meg önzetlen segítés meg hasonló keresztényi erkölcsiség.Ezt nem a libsik utasítják el hanem Orbán. Pedig ő igazán keresztény. Ez tény
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!