Védelmet kér Orbántól a Magyar Iszlám Közösség

2016. szeptember 30. 12:39

Egyre több atrocitás éri az iszlám vallás magyarországi követőit az utóbbi időben, ezért a Magyar Iszlám Közösség Orbán Viktorhoz fordult, hogy védelmet kérjen tőle.

2016. szeptember 30. 12:39

Orbán Viktorhoz fordult a Magyar Iszlám Közösség, azt kérve: a miniszterelnök védje meg őket, mivel az utóbbi időben egyre több zaklatás éri az iszlám vallás követőit Magyarországon. Az RTL Klub riportjában megszólalt egy magyar nő, aki beszámolt a negatív élményeiről, köztük arról, hogy kendős fotója miatt egyetlen állásinterjúra se hívták meg, így kénytelen volt végül azt levenni.

Lázár János az RTL Klub kérdésére elmondta: megkapták a Magyar Iszlám Közösség levelét, válaszolni is fognak rá, és hangsúlyozta: minden magyar állampolgárt megvéd a kormány.

A Magyarországi Iszlám Tanács, és annak két tagja, a Magyar Iszlám Közösség és a Magyarországi Muszlimok Egyháza egyébként az egyháztörvény értelmében elismert egyháznak számít. Körülbelül 8000 gyakorló muszlim élhet az országban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hora
2016. október 02. 11:21
Bazzeg egy kitalált vallást imádtok. Egyáltalán létezett Mohamed? http://fixhd.tv/videotar/lejatszo/6684
kombinátor
2016. október 02. 10:40
ha valaki nem érzi magát jól egy helyen, menjen el oda, ahol jó neki ... mi a f@szért jöttek ide a törökök?
kaltran
2016. október 01. 09:45
Az Iszlám Közösség magyar állampolgárainak igen, ám a "közösségnek" magának nem jár védelem. Takarodjanak! Majd akkor barátozunk, ha Aleppóban megvédik a keresztény közösséget.
lutra
2016. október 01. 08:20
Maximálisan támogatom, hogy az ilyen csúnya nők takarják el a testük körvonalait, és az arcukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!