Bódi Guszti után Allah akbart hozna a baloldal az Avasra

2016. szeptember 30. 12:23

Felelős ellenzék egyszerűen nem akarhat migránsokat egy olyan városba, amelynek már most is tucatnyi no-go zónája van Lyukótól a Tetemvárig.

2016. szeptember 30. 12:23
Jakab Péter
Jakab Péter
Jobbik-közlemény

„A miskolci Jobbik nem szokott a több részre szakadt baloldal kijelentéseivel foglalkozni, hiszen látható, hogy már se az országot, se a várost nem akarják vezetni, a 2018-as választást elengedték. Ennek ellenére az egyik miskolci vezető politikusuk olyan kijelentést tett, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Tompa Sándor, a gyurcsányisták helyi vezetője, korábbi MSZP-s országgyűlési képviselő szerint fel kellene ajánlani a migránsoknak az üresen álló avasi ingatlanokat, így pedig szerinte több száz migránst lehetne elhelyezni Miskolcon. Vagyis az a baloldal, amely rászabadította Miskolcra azokat a fészekrakókat, akiknek köszönhetően az avasiak évek óta Bódi Gusztira kénytelenek elaludni, most Allah akbart szabadítana az ország legnagyobb lakótelepére. A Jobbik felszólítja a miskolci baloldalt, határolódjon el képviselőjétől.

Felelős ellenzék egyszerűen nem akarhat migránsokat egy olyan városba, amelynek már most is tucatnyi no-go zónája van Lyukótól a Tetemvárig. Ez nem lehet pártpolitikai kérdés. Miskolcnak nem bevándorlókra van szüksége, hanem azokra a családokra, akiket az elmúlt években tömegével üldözött el a Fidesz a megalázó bérekkel és a rossz közbiztonsággal. Az üres lakásokkal őket kell segteni, és azokat, akik még kitartanak Miskolc mellett.”

*

Jakab Péter, a Jobbik szóvivőjének, miskolci frakcióvezetőjének közleménye.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 26. 17:57
Rögtön a lányát és a feleségét is felajánlhatta volna.
dave
2016. november 04. 08:58
Egyet értek, diósgyőri gyerek vagyok. Pont Miskolcon nem kéne szídni a fideszes vezetést, ők voltak akik a fészekrakókat is kipaterolták és tesznek valamit a retkek ellen. De hát pozícionálja magát a jobbik, csak feleslegesen.
atila68
2016. október 30. 00:16
Tetemvár igen zorall, egy kis darab Johannesburg külső..
Takács Dezső
2016. október 16. 16:15
A cigány lop de nem akarja megadóztatni a keresztényeket és nem kényszeríti muszlim szokásokra a helyi lakosságot. Koszovoban az albán muszlimok rájuk erőltették a vallást vagy üldözték őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!