Gazember, aki a szándékos erőszakot mentegeti

2016. szeptember 01. 12:46

Schiffer aljas hazugságát egyetértően osztotta meg a fél mandineres brancs, Stumpf Andrástól Skrabski Fruzsináig, akiket megmagyarázhatatlan okból még mindig „mérsékelt jobboldalinak” tartanak egyesek.

2016. szeptember 01. 12:46
Első Kézből
Nyugati Fény

„A megbomlott elméjű Schiffer András a szándékos terrorcselekményeket próbálja összemosni a 2006-os rendőri túlkapásokkal. SzemkilövETésekről sipítozik, mint Morvai Krisztina, miközben pontosan tudja, hogy ha történt is ilyen baleset, semmiféle parancs nem volt és nem is lehetett rá.

Történtek rendőri mulasztások és túlkapások 2006-ban, (ezekről a Gönczöl- és a Papp-jelentés tényszerűen beszámol) de ritka aljasság kell ahhoz, hogy ezeket a hibákat összemossuk Budaházyék előre eltervezett, szándékos terrorcselekményeivel.

Schiffer aljas hazugságát egyetértően osztotta meg a fél mandineres brancs, Stumpf Andrástól Skrabski Fruzsináig, akiket megmagyarázhatatlan okból még mindig »mérsékelt jobboldalinak« tartanak egyesek, miközben legtöbbször morvaibbak a Morvainál, bayerebbek a Bayernél.

Közös még bennük, hogy egy mukkot nem szólnak a 2006-ban megsérült több tucat rendőrről, meg arról, hogy a randalírozók az élet kioltására alkalmas betondarabokkal, utcakövekkel, Molotov-koktélokkal dobálták a rendőröket. Az nem fér bele a világképükbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Adam5
2016. szeptember 01. 15:35
Szép kettős mérce. Mi lenne ha a bizonyítékokra hivatkozna a féleszű?
finekom
2016. szeptember 01. 13:04
A nagy mágus, pávatáncos kimondta, hogy "szemkilövető Gyurcsány", azóta a sok hívő nem tud ettől a képtől szabadulni, bár a valósághoz semmi köze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!