Tűrhetetlen (26.)

2016. szeptember 08. 07:09

A jordán herceg ezen összehasonlítással egy csapásra bebizonyította, hogy hiába herceg, annyi méltósága sincs, mint egy disznónak, továbbá azt is, hogy buta és ostoba, mint egy moslékos vödör.

2016. szeptember 08. 07:09
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Ehhez az Iszlám Államhoz hasonlította Zeid Raad al-Husszein jordán herceg, az ENSZ emberi jogi főbiztosa Geert Wilders holland Szabadság párti politikust, Donald Trumpot, a republikánusok elnökjelöltjét, Marine Le Pent, a francia Nemzeti Front elnökét, Milos Zeman cseh elnököt, Norbert Hofer osztrák elnökjelöltet, Nigel Farage Brexit-párti angol politikust, valamint Orbán Viktor magyar miniszterelnököt.

A főbiztos által felsorolt politikusok között óriási különbségek vannak, de kétségtelen tény, hogy egyvalamiben hasonlóak: elutasítják az Európai Unió önsorsrontó és idióta migrációs politikáját, és a mai, valóságtól teljesen elszakadt »liberális« értelmezés szerint mindnyájan »nacionalisták«, amennyiben saját nemzetük és hazájuk védelmét tekintik elsődleges feladatuknak, és nem hajlandók elfogadni a nemzetek felettiség ideológiáját, nem hisznek abban, hogy a nemzetállamok felett »eljárt az idő«. Mindebből következően a felsorolt politikusok tekinthetők ma az Iszlám Állam egyetlen valódi és következetes ellenfeleinek.

Zeid Raad al-Husszein vérlázító, felháborító összehasonlítása önmagában is ostobaság. A jordán herceg ezen összehasonlítással egy csapásra bebizonyította, hogy hiába herceg, annyi méltósága sincs, mint egy disznónak, továbbá azt is, hogy buta és ostoba, mint egy moslékos vödör.

Természetesen van még egy értelmezési keret, amelyet nem vethetünk el teljesen: ezen értelmezési keret azt valószínűsíti, hogy Zeid Raad al-Husszein, az ENSZ emberi jogi főbiztosa az Iszlám Állam fizetett ügynöke. Tehát nem egy buta disznó, hanem egy becstelen, aljas áruló, egy lelkét és státusát pénzért eladó gazember.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szarföldi
2016. szeptember 09. 07:07
Egy muszlimnak disznót, moslékos vödröt ajánlani? Zsóti vigyázhat magára mert kiadhatják rá a fatvát.
Szarföldi
2016. szeptember 09. 07:04
Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem õket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nõrõl, kajáról, piáról. Bayer Zsolt Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című cikke 1994. október 21-én jelent meg a Népszabadságban:
Szarföldi
2016. szeptember 09. 07:04
"Tehát nem egy buta disznó, hanem egy becstelen, aljas áruló, egy lelkét és státusát pénzért eladó gazember.” Íme a "mélymagyar" Bayer, amikor még nem szerette a Fideszt Mélymagyar Zsóti, a köznép által csak a szarozós Bayernek hívott bértollnok alábbi sorait még 1994-ben vetette papírra. „Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végsõ bukás után menekültem el. Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem.
VakzKommondor
2016. szeptember 08. 21:30
ez a szint nem a dajcs - für tompinak volt kiadva? át lett írva a szereposztás? vagy a bayr szlovákrendszámos zsolt csak a lovagkeresztig fogta vissza magát, onnantól önmaga lehet? egyébként a lista tényleg nem jó, hiányzik belőle az erdogán és a putyin.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!