Igazságkeresőknek

2016. augusztus 31. 08:55

Minden olyan ügyben, amikor értékelni (elítélni vagy megvédeni) akarunk valakit vagy valamit, a véleményünk megformálása előtt végezzünk el egy nagyon egyszerű tesztet.

2016. augusztus 31. 08:55
Török Gábor
Facebook

Igazságkeresőknek: minden olyan ügyben, amikor értékelni (elítélni vagy megvédeni) akarunk valakit vagy valamit, a véleményünk megformálása előtt végezzünk el egy nagyon egyszerű tesztet. Képzeljük el egy pillanatra ugyanezt az eseményt, történetet, helyzetet, mondatot, akármit a politikai élet másik oldalán. Aztán tegyük fel a kérdést, hogy akkor mi lenne a véleményünk. Ha mindkét esetben azonos, akkor megveregethetjük a vállunkat. Ha nem, akkor sincs baj, csak akkor nem véleményünk van, hanem pártunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. augusztus 31. 23:14
Köszönöm szépen ezt a vállveregetést.
quiet
2016. augusztus 31. 17:29
Ez jó módszer...gratula, biztos, hogy működik, ha valaki őszinte magához.. És akik nem engedtek az őrületnek a rendszerváltás után és nincs pártjuk még most se? Két dolgot tehetnek: 1. Megpróbálják megismerni az igazság természetét 2. Kikapcsolják a médiát és a lelkiismeretükre hallgatnak, ha dönteniük kell
gonterl
2016. augusztus 31. 14:53
A másik oldal: A hatost nézik balról (hatos) és jobbról (kilences). → Daily Status Updates ← fényképe.
Mich
2016. augusztus 31. 13:37
Igen, erre még emlékszel, ezt tanították neked... de Te nem e szerint "szakértősködsz", Gabika...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!