A baloldal inkább a bevándorlóknak adna munkát

2016. augusztus 07. 13:59

A bevándorláspárti baloldal előbb adna munkát a bevándorlóknak, mint a saját állampolgárainak.

2016. augusztus 07. 13:59
Fidesz
Sajtóközlemény

„A szocialisták most is hazudnak, előbb adnának munkát a bevándorlóknak, mint a saját állampolgáraiknak. A bevándorláspárti baloldal és Brüsszel bevándorlókkal akarja elárasztani Európát és a munkaerőpiacot. Az Európai Parlament legutóbbi ülésén az európai és a magyar baloldali politikusok nemcsak a kényszerbetelepítést elutasító országok megbüntetését, hanem a migránsok foglalkoztatásának könnyítését is megszavazták. Ezzel az uniós polgárok elé helyezték a migránsokat. A polgári kormány határozottan fellép a bevándorlással szemben és a bevándorlók helyett a magyar embereknek biztosít munkát. Amíg a szocialisták kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget és büntették a munkavállalókat, a polgári kormány 12%-ról 6% alá csökkentette a munkanélküliséget, adócsökkentésekkel és béremelésekkel segíti a dolgozókat.”

Sajtóközlemény.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohntalan
2016. szeptember 04. 23:09
A igyekvő, motivált embereknek kell a munkát adni, a magyarok közismerten lusták.
kohntalan
2016. szeptember 04. 23:09
Az...
írmag
2016. augusztus 26. 23:52
Sok majom, egész Európa elismeri és irigyli ezeket az eredményeinket, ti miért is vitatjátok?
BőröndÖdön
2016. augusztus 17. 13:48
A birkák már boldog közmunkások...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!