Eltűnt Semjén Zsolt

2016. augusztus 17. 16:04

Szerintem Semjén Zsolt a mai politikusi gárda jobbik feléhez tartozik; jó debatter, képes értelmes magyar mondatokat fogalmazni és fejből előadni, satöbbi. Egyszerűen csak nem értem, hová tűnt a közéletből.

2016. augusztus 17. 16:04
Bódis András
Válasz.hu

„Sebtiben leszögezném: szerintem Semjén Zsolt a mai politikusi gárda jobbik feléhez tartozik; jó debatter, képes értelmes magyar mondatokat fogalmazni és fejből előadni, satöbbi. Szóval nem karaktergyilkolászás következik, egyszerűen csak nem értem, hová tűnt a közéletből az Áder János és Orbán Viktor utáni legfontosabb politikai szereplő, a papíron miniszterelnök-helyettesként (mi több: a Fidesz-szövetséges KDNP pártelnökeként) funkcionáló Semjén Zsolt. Bevallom, azt sem értem, mit jelent a miniszterelnök-helyettesi titulus, ha az új kabinetvezetők (Varga Mihály, Lázár János) vagy a kabinetminiszter (Rogán Antal) pont ezernégyszázhuszonötször befolyásosabb figurának tűnnek, mint a kizárólag protokollfeladatokat – és azokat is ritkán – ellátó Semjén.

Először a lényeg: az elmúlt fél évben tizenegy kormánypárti politikus akadt, aki nem szólalt fel a parlamentben, köztük Semjén Zsolt kereszténydemokrata miniszterelnök-helyettes.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varjú Frigyes
2016. augusztus 18. 14:16
Érdekes ez a Bódis úr által kiizzadt álságos cikk. „Eltűnt Semjén Zsolt.” Uborkaszezon van Bódis úr? Eltűnt, mert nincsenek körülötte gazdasági, vagy egyéb botrányos ügyek? Persze ezt nem így írja le. Látszólag még dicséri is, mintha szeretné, vagy sajnálná. Nincsenek celebek, vagy éppen megosztó emberek körülötte. Nem is érdekes a médiának, tehát eltűnt.
kuwiq
2016. augusztus 18. 13:04
De ha eccer a Zsolt nem ér rá, mer gyakorol belovagolni, meg qrvára el vannak szaporodva a lélektelen vadállatok, akik csak őrá várnak, hogy megritkítsa őket végre. Isteni küldetése ez neki, egybként is ott a lézer meg a tóni, na meg a varga, hogy intézzék az ügyeket. Majd a kampányban előjön az erdőből.
kukagyerek
2016. augusztus 18. 10:24
Ne aggódjatok! orbán legszorgalmasabb bólogatójánosa, csak úgy nem tűnik el. Pihentetik azért, hogy a birkáknak megint előhozhassák amikor kell - mint a korrupciós ügyekből "kimaradt" ma született bárányt. A sok farok birge meg szavazgat majd rá, mintha misem történt volna ebben a nyolc évben.
Csomorkany
2016. augusztus 18. 01:07
Nyilván a vasárnapi boltzár sztorijával függ össze. Ettől függetlenül én sem csípem. Semjén a FIDESZ-KDNP nevű formáció azon politikusa, akinek az a pártfeladata, hogy őrizze a "kereszténydemokrata" brand-et, és megakadályozza, hogy Magyarországon valódi kereszténydemokrata párt alakuljon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!