A legkedvesebb gondolatok

2016. augusztus 31. 20:36

Vasárnap szentté avatják a 20. század egyik legnagyszerűbb személyét, Teréz anyát.

2016. augusztus 31. 20:36
Agnes Gonxha Bojaxhiut
777

„5. Mai világunk legnagyobb betegsége nem a lepra vagy a tuberkulózis, hanem sokkal inkább az az érzés, hogy senkinek sem kellünk, senki sem törődik velünk, és hogy mindenki által elhagyatottak vagyunk.

6. A testi betegségekre ott vannak a gyógyszerek, de a magányt, kétségbeesést és reménytelenséget egyedül a szeretet képes meggyógyítani. Sokan vannak a világban, akik egy darabka kenyérre éheznek, de még többen olyanok, akik csak egy kis szeretetre.

7. Mindannyiunknak egy élete van! Miért nehezítjük meg egymásnak?

8. Az embereknek szükségük van segítségedre, de ha segítesz, támadás érhet, mégis segíts! A legjobbat add a világnak, amid csak van, s ha verést kapsz cserébe, mégis a legjobbat add a világnak, amid csak van!

9. Úgy érezzük, hogy amit teszünk, csak egy csepp a tengerben. Anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. január 02. 17:26
Hékás! :) Kifelejtetted a II. részt, ami 22:50-kor kezdődik. 10 órától pedig Teréz anya szentté avatását, közvetíti a Duna TV.
Sulammit
2017. január 02. 17:25
Hékás! :) Kifelejtetted a II. részt, ami 22:50-kor kezdődik. 10 órától pedig Teréz anya szentté avatását, közvetíti a Duna TV.
potyka
2017. január 02. 17:25
Vasárnap 21:10 duna tv "Teréz anya a szegények szolgálója"
Sulammit
2017. január 02. 17:21
Sosem mondtam rád, hogy hülye vagy! Pláne bemagyarázni neked. Ezt a jelzőt te mondod a veled ellentétes álláspontot képviselőkre. Pl. rám is mondtad, méghozzá nem is egyszer. Sőt ennél durvább szavakat is. Itt a keresztény oldalon IS! Ugye? Vagyis, aki azért mert bizonyítékot kér a tudás hiányát pótló fantáziádra annak simán nekimész. Ja, most jött az "olvass vissza". Ez ismerős, mert mindenkinek ezt írod, aki nem fogadja el a handabandázásodat. Mondtam már a 20:53 commentemben, hogy ne gyere azzal, hogy olvassalak vissza még egyszer. Jó a memóriám, különben sem nehéz visszaemlékezni a pár órával ezelőtti eseményekre. Az a fixa ideálod, hogy a személyeddel foglalkozom. Nem érdekel a személyed. Amit írsz annak a tartalmával foglalkozom. Ennyi. Na most, kétszer neveztél hisztérikának 18:40 miközben azt állítod, hogy "normálisan szóltál hozzám". Ha neked ez a normális, - márpedig ez, ahogy a másokkal való durva beszédedet, kirohanásaidat olvasom - akkor annyit mondhatok, hogy ez nekem nem felel meg. A jóindulatodról biztosítasz, aztán agresszióba csapsz át. Hirtelen minden ok nélkül indulatba jössz. Mindez a 12:49; 13:15 commentjeim miatt. Ez neked nem volt emberi communikáció. "Pontosan tudod, hogy te vagy az agresszív, ideges és ellenséges," "Úgyhogy nekem ne játszad a nyájaskodót." Ezt azért el kellene döntened, hogy melyik vagyok. Paranoiás vagy. Kezeltesd magad. Örülök, hogy befejezted.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!