Uber-kérdésben is mást mond és mást tesz a Fidesz

2016. július 13. 18:35

Vajon hajlandó-e végre átlépni a Fidesz a XXI. századba, és szabályozott keretek közé terelni a modern kor vívmányait, vagy bennragad a XX. században, és mindent tilt, ami meghaladja a képességeit?

2016. július 13. 18:35
Z. Kárpát Dániel
Sajtóközlemény

„A fejlesztési tárca örül az Uber távozásának, miközben Orbán Viktor gazdasági kabinetének leendő vezetője, Varga Mihály épp ma jelentette ki, hogy »a magyar gazdaságnak minél több innovatív cégre van szüksége«. A Fidesz fejezze be a kettős beszédet és tisztázza: vajon hajlandó-e végre átlépni a XXI. századba, és szabályozott keretek közé terelni a modern kor vívmányait, vagy bennragad a XX. században, és mindent tilt, ami meghaladja a képességeit? A Jobbik XXI. századi pártként nem kíván gátat szabni az innovációnak, hanem a közösségi gazdaság szereplőit is be kívánja vonni a közteherviselésbe. Ezért ha a választók bizalmából kormányzati megbízást kapunk, a XXI. század kihívásaira XXI. századi válaszokat fogunk adni.”

(Sajtóközlemény.)

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2016. július 14. 12:59
Ez a cukiprogram része ?
puszika
2016. július 14. 11:06
Dani fiam! És az nem zavar,hogy az Ubert pl Németországban meg Spanyolországban betiltották? Pedig ezek igencsak élen járnak az innovációban. Miért szaladsz fejjel a falnak? Ja,Jobbik. Értem!!!!
Dénia
2016. július 14. 08:52
Hogy ez milyen érdekes, hogy kórusban zokog mindenki az über után jobbszéltől a balszélig...
Mich
2016. július 14. 02:07
Seggfej, mi a bajod azzal, hogy Varga Mihály kijelentette , hogy »a magyar gazdaságnak minél több innovatív cégre van szüksége«...?! Az Uber, NEM egy magyar cég, hanem egy amerikai szabadrabló, amely sorozatos törvénysértések segítségével világszerte lefölözi (20%...!) a helyi taxi-piacokat. Remélhetőleg jönnek helyette más, becsületes magyar vállalatok. Azoké a jövő - nem a Jobbik-SZDSZ-é...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!