Az életről és a halhatatlanságról

2016. július 06. 15:19

Egyszer az életben, egy végzetes pillanat erejéig ki kell nyúlni a halhatatlanságig; ha ez nem történik meg, nem éltél.

2016. július 06. 15:19
Sylvester Stallone

„Ha nincs hegyed, építs egyet és mászd meg! És miután megmásztad, építs egy másikat; különben ellaposodik az életed.”

„A világ legnagyobb és legizgalmasabb válsága az emberi válság, és az soha nem válik unalmassá. Visszamegy Shakespeare-ig. Nincs szükség cselvetésre, ez csak ember ember ellen, és mindenki türelmetlensége mindenki mással szemben.”

„Az emberek azt hiszik, jó móka a nyugdíjba vonulás. Nos, az lehet, de ha benned van az a bizonyos tűz, akkor nincs ott a vég a láthatáron.”

„A legnagyszerűbb dolog, ami velem történhetett, hogy megalkottam két emlékezetes karaktert: az egyik az abszolút optimista, Rocky; a másik az abszolút pesszimista, Rambo. Mindig emlékezni fognak rám miattuk, mindegy, mit csinálok.”

„Egyszer az életben, egy végzetes pillanat erejéig ki kell nyúlni a halhatatlanságig; ha ez nem történik meg, nem éltél.”

Sylvester Stallone 2016. július 6-án hetvenedik születésnapját ünnepli.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. október 29. 15:00
Nem lényeges a dolog, de megjegyezném, hogy tőle személyesen hallottam a történetet. Persze lehet, hogy füllentett.
tango47
2016. október 29. 15:00
Nem-De-Nem-De. Első filmjéről beszélt. De mind1.
tango47
2016. július 28. 11:44
"Azt a Rambo karaktert nem ő alkotta, csak eljátszotta. " Ez egy butaság. A karaktert ő találta ki. Évekig házalt a forgatókönyvével, mire elfogadták. Ahogy lenni szokott, mellé adtak két rutinos forgatókönyvírót így végül HÁRMAN szerepelnek a stáblistán forgatókönyvíróként. http://port.hu/rambo_first_blood/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=13145&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2
Konc
2016. július 19. 14:29
Paulo Slyelho
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!