Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Theresa és Boris

2016. július 15. 07:15

May már beiktatásának első óráiban megbukott a szebb napokat látott brit diplomácia kigúnyolásával.

2016. július 15. 07:15
Pataky István
Magyar Nemzet

„Közben hozzászokunk ahhoz, hogy egy európai nagyhatalom külügyminisztereként kell kezelni Boris Johnsont. Az ingyensörről is népszavaztatni akaró populisták lassan szalonképesekké válnak a világpolitikában, de London volt polgármestere emelte a tétet. Sikere azt mutatja, a szavakkal zsonglőrködők felett is lassan eljár az idő. Jöhetnek a sima bohócok. És ne legyenek kétségeink, a kócos Boris hátát szemrebbenés nélkül lapogatják majd Brüsszelben Junckerék és Schulzék, az unió házon belüli sírásói. Amikor egyes elemzők Theresa Mayt szemrebbenés nélkül Margaret Thatcherhez hasonlítják, érdemes elgondolkozni azon, felmerülhetett volna-e egyáltalán a tizenegy évig hatalmon lévő Vasladyben egy Boris Johnson-féle politikai szélhámos külügyminiszteri kinevezése? May már beiktatásának első óráiban megbukott a szebb napokat látott brit diplomácia kigúnyolásával. Úgy tűnik, a népszavazást kezdeményező, majd azt elveszítő, s ezzel tapasztalt politikushoz méltatlanul nagyot hibázó David Cameronnal nemcsak Európától, de a komolyan vehető politizálástól is búcsúzik egy időre Nagy-Britannia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. július 15. 20:29
Te neked ezt a Simicska mondta tollba neked?
matykox
2016. július 15. 13:31
Hó, hű, Terézia az esernyőjébe fog dőlni, hát hisz ez a pataky (vagy kicsoda) megmontttta a frankót! Ajvé!
Zod
2016. július 15. 11:32
Meg gondolom szerinted David Davis és Liam Fox is egy senki. Szóval May triplán megbukott. Boris az egyik legbefolyásosabb tory,akit az EU és Pápua Új-Guinea kivételével világszerte kedvelnek.
aleb19
2016. július 15. 10:49
Boris tenyleg egy barom a takonygerincu ujsagirobol lett politikus torzszulott mintapeldanya
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!