Megdöbbentő és elfogadhatatlan, ami Nizzában történt

2016. július 15. 11:55

A magyar emberek és a magam nevében ezúton szeretném kifejezni részvétemet és együttérzésemet Önnek, a francia népnek és az elhunytak hozzátartozóinak. Gondolatban Önökkel vagyunk ezekben a nehéz órákban.

2016. július 15. 11:55
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Kormany.hu

A magyar emberek és a magam nevében ezúton szeretném kifejezni részvétemet és együttérzésemet Önnek, a francia népnek és az elhunytak hozzátartozóinak. Gondolatban Önökkel vagyunk ezekben a nehéz órákban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2016. július 15. 22:05
Azért ne felejtsük el, hogy a liberális sajtó (világszerte) a László Petrára is nyugodt szívvel ráuszította a dzsihadistákat. A Fidesz-kormány pedig mind a mai napig nem tett lépéseket, hogy a nőről a "gáncsolás" vádját levegye, és a nyugaton jelentkező hamis szemtanúkat megvádolja, bár könnyű a gáncsolást záfolni. (magyar felirattal) https://www.youtube.com/watch?v=3uexkJ--vlY
zolka50.50
2016. július 15. 20:52
A muszlimmentegető libsibolsik ne arról készítsenek statisztikát, hogy hol történtek merényletek, hanem a merénylőkről. Hány terrortámadást hajtottak végre az aurópai keresztények?
SwordFish
2016. július 15. 19:55
Friss hír! Az elkövető tunéziai arab volt. Willkommenskultur.
Morgen
2016. július 15. 17:25
Emberi és őszinte. Csatlakozom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!