„Egész Franciaországot az iszlám terrorizmus fenyegeti”

2016. július 17. 15:37

Hollande francia elnök a nizzai tömegmészárlás nyomán ezt mondta. E fordulópontot jelentő kulcsmondatot hallgatta el az MTI és nyomában a hazai sajtó.

2016. július 17. 15:37
Lovas István

„»Egész Franciaországot az iszlám terrorizmus fenyegeti.« Hollande francia elnök tegnap hajnali négykor a nizzai tömegmészárlás nyomán ezt mondta és hallgatta el e fordulópontot jelentő kulcsmondatot az MTI és nyomában a hazai sajtó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2016. július 18. 07:15
A magyar turisták hatalmas löketet kaptak annak megismeréséhez, hogy milyen a terrorizmus? Hálát adhatunk a sorsnak, hogy mindenki megúszta. Lehet gondolkodni, hogy el kéne menni a kvóta-szavazásra.
veletlen
2016. július 17. 23:52
Nem kulcsmondat. Fordulópont pedig tényleg kellene, hogy a hatalmon lévők bátrabban mehessenek neki a következő választásnak.
de karatna
2016. július 17. 23:10
"Párizsban is érzik, nagy a baj: a belügyminiszter rendőröknek kérte fel az állampolgárokat" MI LEHET ERRE A VÁLASZ? "A társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát! " (Zeev Jabotinsky neves nacionalista zsidó társadalomtudós és társadalomszervező) KÉRDÉS? Franciaország, hogy fogadhatott állampolgárai sorába olyan idegen etnikumok ivadékait, akiknek őseit évszázadok során kegyetlenül kizsákmányolta, elnyomta, terrorizálta, pusztította? Az egykori francia gyarmatok elnyomott népének ivadékai a génjeikben hordozzák őseik üzenetét. Az üzenet neve a BOSSZÚ! Franciaország saját népe alá az egykori gyarmatosítás etnikai időzített bombáját rakta. MI A TEENDŐ? Az amit a zseniális Zeev Jabotinsky leírt: "A társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát! " Meg kell tisztítani Franciaországot az idegen, nem francia, nem őshonos, egykori gyarmatokról oda telepedett idegen etnikai elemektől!
Morgen
2016. július 17. 21:57
Nehéz idők várnak a migránsokra, nem lesz egyszerű integrálniuk Európa lakosságát. És ez nem vicc!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!