2006 ősze máig megosztja a szavazókat

2016. július 07. 21:28

Van, akik szerint tombolt a rendőrterror, mások szerint meg erőszakos, szervezett puccskísérlet zajlott. Egy dolog talán nem kérdés. Volt ott törvénytelenség mindkét oldalon. Sajnos...

2016. július 07. 21:28
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„2006 ősze máig megosztja a szavazókat. Van, akik szerint tombolt a rendőrterror, mások szerint meg erőszakos, szervezett puccskísérlet zajlott. Egy dolog talán nem kérdés. Volt ott törvénytelenség mindkét oldalon. Sajnos...

A Városligetben más a helyzet.

A tiltakozók békésen demonstrálnak. Erőszaknak nyoma sincs. Nem gyújtanak fel autót, nem hatolnak be középületbe, nem dobálnak meg rendőröket. Mégis megbilincselik és előállítják a tiltakozókat. Igaza van a fideszes Illés Zoltánnak, hogy ilyen utoljára a szocializmusban fordult elő? Tudják, amit diktatúrának hívunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2016. július 09. 08:49
Ja, békésen. Csak éppen megakadályozzák a munkálatokat. Ezt csendes terrornak nevezzük. Terrorizálni ugyanis sokféleképpen lehet. De te ennek szakértője vagy Pinocchio. Illés Zoltán pedig úgy hisztizik, mint egy megcsalt feleség. Róla ennyi.
Dénia
2016. július 09. 07:12
Neked aztán tényleg vastag a pofádon a bőr. Ferike, különbség van aközött, hogy a ligetvédőket előállítják, meg aközött, hogy te ráuszítottad a rendőrséget az emberekre, és ott helyben megveretted őket tömegesen. Úgyhogy a pofádat befogod!
kiss.istvan770
2016. július 09. 04:50
A létezésed és a "diplomád" törvénytelen.
neven
2016. július 08. 23:09
Ennek a Gyurcsánynak még az a kis esze is elment!!!!! Ha volt egyáltalán!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!