Soros soros vezércsele

2016. július 01. 09:03

A pipogya uniós vezérkart meg nemcsak egy újabb világválsággal ijesztgeti és egy gáláns bankkonszolidáció szükségességével ostromolja (mi már átéltük ezt: láttuk, ki tollasodott meg belőle), hanem lényegében háborúval is fenyegeti.

2016. július 01. 09:03
Csontos János
Magyar Idők

„Az afrikai Marshall-tervnek már a puszta felvetése is hazugság: az eredeti Marshall-terv esetében az amerikaiak fizettek (a nyugat-európai katonai hídfőállásért cserébe), itt pedig összességében a globalizmus vezérhajója, Amerika kasszírozna.

Az uniós Afrika-adónak ráadásul vajmi kevés a köze a migrációhoz (a klímamenekülteket például a demográfiai tendenciák ismeretében ezek a százmilliárdok sem tarthatnák vissza az útra keléstől): ügyes trükk arra, miként lehetne Junckerisztánt bólogató adósrabszolgává degradálni. Ráadásul kevéssé hihető, hogy Soros ne tudná: Kína mára fél Afrikát felvásárolta, egész országokat beleértve. A másik felét Sorosék szeretnék megkaparintani, a migránsfegyvert bevetve, bravúros módon a botor európaiak pénzén: ez ám a Marshall-terv! A volt amerikai külügyminiszter, George C. Marshall büszkén forog a sírjában.

S mindezt a Brexit utáni »segítségként« sugalmazza a »filozófus«, aki nemcsak az angol font elleni támadásról híresült el. Hogy sem Istent, sem embert nem ismer, azt most az Angela Merkelnek postázott virtuális selyemzsinór is érzékletesen szemlélteti: a német kancellár hiába fogadott el a diktátumként felsorolt Soros-féle hat pontból négyet, kihúzta a gyufát az Erdogan-féle különalkuval. A globális tőkének ugyanis nem az európai migrációs válság megoldása lebeg a szeme előtt (különben nem gerjesztené), hanem a kereskedelmi és országhatárok lebontása mellett az olcsó, kizsákmányolható munkaerő biztosítása. (Utóbbiban csúfondáros módon épp az európai baloldalban lel hű szövetségesre.)

Soros tehát menekültügyi pálfordulásával nem lett hirtelen orbánista, nem kéri haladéktalanul felvételét a Fideszbe, miután belátta, hogy volt gyámolítottjának lett igaza: ez csupán Soros soros vezércsele. A pipogya uniós vezérkart meg nemcsak egy újabb világválsággal ijesztgeti és egy gáláns bankkonszolidáció szükségességével ostromolja (mi már átéltük ezt: láttuk, ki tollasodott meg belőle), hanem lényegében háborúval is fenyegeti. Megteheti: távol Afrikától és Európától…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. július 02. 14:33
1993: Soros arról beszélt a fiatal (Fideszes) politikusoknak, hogy A VILÁGOT MA A LIBERÁLIS ELIT IRÁNYÍTJA. Igyekezett meggyőzni őket, hogy a liberális megoldásokat és a liberális ideológiát Európa és Amerika egyaránt akceptálja. Azt mondta, hogy Európa elvet mindent, ami keresztény, hagyományos vagy nemzeti. Figyelmeztette vendégeit, hogy a HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKEKRE VALÓ HIVATKOZÁSNAK AZ LESZ A VÉGE, HOGY NACIONALIZMUSSAL, FASIZMUSSAL, ÉS ANTISZEMITIZMUSSAL FOGJÁK ŐKET VÁDOLNI. Soros többek között azért érkezett Budapestre, hogy meggyőzze a Fidesz vezetőit arról, hogy a következő választások után koalícióra kell lépniük a szocialistákkal és liberálisokkal. „Ez lehetetlen. Ez ellentmondana annak, amit képviselünk.” Válaszolta Orbán."
puszika
2016. július 02. 11:53
Liberálisok,kommunisták,zöldek és BOKROS LAJI mit szóltok hozzá??? Ismét egy nagy seggberúgás!!!!
Harangláb
2016. július 02. 09:49
Lényegre törő és találó megállapítások vannak a cikkben, gratula!
Szvidrigajlov
2016. július 02. 08:53
Ha ezt a gecit lelőnék, sírna valaki? Nem hiszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!