Bélyeg

2016. július 29. 07:31

Melyik politikus kivel és miféle kapcsolatot tartott az alvilág meghatározó figurái közül? – ez az évtizedes társasjáték most új, bár nem teljesen váratlan fordulatot vett.

2016. július 29. 07:31
A szerk.
Népszabadság

Annak idején kiderült, hogy Laborc valóban beszélt a bűnözővel, de neki ez akár hivatali kötelessége is lehetett. Egy titkosszolgálati vezető ugyanis nem feltétlenül válogathatja meg, hogy kivel áll szóba. Akitől információt remél, azzal leül, ha ezt az átlagember gyomorforgatónak is találja. Szilvásyról viszont kiderült, hogy nem lépett kapcsolatba Portikkal. Jogerős ítélet szól erről.

A Fidesz pártigazgatója azonban elismerte, hogy beszélt Vizoviczkival. »Politikus vagyok, az a dolgom, hogy találkozzam emberekkel« – kommentálta az esetet. Más kérdés, hogy Kubatovnak politikusként tényleg dolga-e olyan emberekkel szóba állni, akik azt vetik fel: ha kiszabadulnak az előzetesből, készek ellenzékiek ügyeinek feldobására.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paraklétosz
2016. július 29. 11:50
A baloldal reméhségét börtöntöltelékkel csillapítják.
twist
2016. július 29. 10:19
A bűnözők rávettek egypár bűnözőt, hogy hazudjanak mindent összevissza, hátha ezzel előbbre jutnak. Nem sikerült.
catalina9
2016. július 29. 10:05
Az a helyzet, hogy látványlibsik kiéhezett piranhákként vetik rá magukat mindenre, amiről azt hiszik, hogy eltereli a figyelmet a sorozatos bukásaikról, most például Gőgösék választási csalásáról..
balbako_
2016. július 29. 08:57
Csakhogy a Vizoviczky történet ezer sebből vérzik - a Portik sztori meg röhejbe fulladt - ugyanis nem támogathatott senkit és a levele ott van az ellene szóló bűnjelek közt azaz próbálkozott és pofára esett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!