Magánügy, közügy

2016. június 29. 17:55

Ha valaki a susnyásba viszi a szeretőjét - magánügy. Ha valaki közpénzen luxusszállodába viszi a szeretőjét - közügy.

2016. június 29. 17:55
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Ha valaki a susnyásba viszi a szeretőjét - magánügy. Ha valaki közpénzen luxusszállodába viszi a szeretőjét - közügy. Ennyi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. június 30. 14:51
Amikor a Kovács Lacika/alias:"pinabubus"/EU képviselő lett vajon milyen pénzből vitte maga mellé a barátnőjét?Ujhelyi Pityuka most milyen pénzből hancurozik Brüsszelben az új barátos nőjével?Bandi akár erre célozhatott.
malakka
2016. június 30. 10:02
Mindez nagyon frappáns, csak éppen a magyar politikai életben mostanában előfordult, hogy magánügyekben való turkálást bírósági ítélet "hitelesített"...
jebuzita
2016. június 30. 07:39
Schiffer túlegyszerűsít: "közpénzügyileg". Azért nem csak az a közügy, amihez "közpénz" tapad. Aki a családját képes átverni, a hozzá legközelebb állókat, akkor mit tud megtenni szavazóival, még inkább ellenfeleivel? Volner az első pillanattól kezdve gyanús volt nekem: érződik rajta a 2010. körüli érdekből történő megélhetési Jobbikhoz csapódás. Ennyi. Nem egy nagy jellem.
twist
2016. június 30. 05:35
Íme a feddhetetlen, tiszta, családszerető, cuki Jobbik új frakcióvezetője. Ráadásul annyira smucig, hogy még egy szobát sem hajlandó kibérelni. A Jobbik vezetősége egy mocskos, hazug, szemforgató banda, élen a másik nőhajhásszal, Vona Gáborral.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!