A magyarok nagyobb mészárosok, mint az orlandói gyilkos

2016. június 14. 06:44

Minden nap kellene egy orlandói tömeggyilkosság, hogy a napi magyar abortuszok számának a felét megközelítse.

2016. június 14. 06:44
fofilozofus
Megmondom

„Nagyszerű hír, hogy csökken az abortuszok száma. De mennyi is az annyi? A KSH honlapján megtaláltam: kb. 32 000 évente. Az napi 89. De természetesen ez nem gyilkosság, hiszen ezek NEM EMBEREK, mert én (az állam, a társadalom) így definiáltam. Nem ember, tehát nem gyilkosság. És kész.

Pedig az. Ezt mindenki tudja, csak esetleg nem akarja tudni. Szóval minden nap kellene egy orlandói tömeggyilkosság, hogy a napi magyar abortuszok számának a felét megközelítse. Vegyük ehhez még hozzá az összes közlekedési balesetet meg bűnügyi gyilkosságot Magyarországon. Még az is kevesebb, mint a 89. És ez egy tízmilliós ország, harmincada USÁ-nak!

Érdekes az is, hogy a nyugat lenézi az iszlámot, mert azok primitívek, gyilkolásznak, van halálbüntetés stb. Csak a saját szemében nem veszi észre a felsőbbségtudatos nyugat a gerendát. Kicsit vissza kellene venni az arcból.

Persze a cím igaztalan, mert nem csak a magyarok tömeggyilkosok, hanem a többi fehér ország is, csak azokat leszarom, engem a hazám érdekel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. június 15. 02:56
Nép nemzet szaporodjon ahhoz megélhetés létfenntartás szükséges .Gyereket nem csak csinálni szülni kell hanem nevelni etetni ruházni taníttatni..1945 után a kommunisták voltak azok akik a magyar népet kifosztották ,mindenki a gyerekét nem a nyomorra szülné hanem több legyen mint a szülő ,,Kommunisták idején kettős népirtás ment ,egy az abortusz ,másik a megélhetés elvétele kifosztás ,majd dobtak a népnek éppen annyit hogy éhen ne haljon ,na ezt felismerte a nemzet annyit szültek amit feltudtak nevelni ,egykét. Népszaporulat akkor van amikor a nemzet megélhetése javul,van miből gyerekeket nevelni.
áfonya
2016. június 15. 02:43
Kádár korszakban a kommunisták hozták az abortusz törvényt ,ha gyilkosság akkor a kommunizmus alatt az átkostól kezdve irtják a magyarokat. Ugye ha vissza gondolunk 50 évvel ezelőtt hozott abortusz törvényre ,már akkor készültek az európai nép kiirtására a mai időkben beérkező betolakodók bizonysága ,szóval hosszú folyamat Európába betelepítés gondolata az őslakosság lecserélése,hát ha másképp nem megy európai népre rá hozzák engedik a barbárokat ,közben más földrészről behurcolják millió számra teljesen idegen erőszakos fiatal civilruhás hadsereget...Euban meg össze vissza hazudoznak menekültek migránsok munkát keresők ,legujabb eus hazugság az eus nőknek ezek a barbárok gyereket csinálnak hogy szaporodjon a rabszolga munkaerő. .
tartarossz.blog
2016. június 14. 17:33
Ilyen szempontból a krisnások vagy vaisnavák a legtisztességesebbek, vallási szabályaik szerint csak akkor megengedett a nemi közösülés, ha utódot szeretnének, a kultúra, a civilizáció mindig is az ösztönök megregulázásából, a szabályrendszerekből született, amikor egy társadalom területén a szaporodás, a reprodukció nem szabályozott, sem társadalmi szokások, sem vallási törvények nem korlátozák a promiszkuitást, ott a szexualitás elveszíti azt a magasabbrendű küldetését, ami a civilizációt jelenti a barbarizmussal szemben, az abortusz barbár cselekedet.
tartarossz.blog
2016. június 14. 17:26
A gyerek általában azért csúszik be, mert mostanában és talán azért 20 évvel ezelőtt is jellemző volt már, hogy a hölgyek több vasat tartanak a tűzben, ugyanakkor ezek közül csak egyetlen egy férfival akarnak kivételezni, tehát ez egy rejtett monogámia: a titkossal, akit ilyen megcsalásos trükkökkel akarnak fétékennyé tenni és magukat érdekessé, vele egyenrangúvá, ez annyira primitív stratégia és gerinctelen, hogy ezt nem is fejteném ki, viszont mástól esnek teherbe mint a kivánt személy, ekkor pánik szerűen rohannak a hentesdoktorbácsihoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!