Nyerőgép

2016. június 02. 17:53

A Fidesztől valóban távol áll a szerencsejáték. Ők a biztosra mennek.

2016. június 02. 17:53
A szerk.
Népszabadság

Sok ezer kis kaszinócska, több tízezer foglalkoztatott, sok tízmilliárdos adóbevétel? Nem az igazi. Nem lehet beállítani minden kocsmába, hogy kérnénk szépen a bevételt, mindkettőnknek jobb úgy. Ez bonyolult és kockázatos, ami nem fér össze az uralkodó politikai credóval. A pénzeket csatornázni kell. Okosan. Ehhez először is kell egy megbízható figura. A hazatért hollywoodi milliárdost alakító Andy Vajna tökéletes választás. Így a kivételezett nyerőgépek nála kötöttek ki. Felőlük aztán ezekbe az egész ország beledobálhatja a fizetését. Időközben a fagyiárusokat is – mint potenciális csalókat – rákötötték az adóhatóság szerverére. A kaszinókat ettől mégis megkímélték. Ott, mint tudhatjuk, szakmailag elég a kamera is. És Vajna kaszinói úsznak a pénzben. Abból, amit bevall, vagy hatmilliárdot most utalhat is a Luxemburgban vagy még ki tudja milyen adómenhelyeken bejegyzett, hozzá és még ki tudja kihez köthető cégekbe. De Vajna András nem offshore-lovag, a Fidesz nincs tele offshore-ügyekkel. Vajna András egy úr, ezt tessék tudomásul venni, aki még Habony Árpádot is baráti kölcsönökkel segíti. Lehet kérni tőle ezt-azt. Ő a politikai család főnyereménye.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. június 03. 01:30
Ti meg a VESZTŐGÉP vagytok, idióta! És ti is biztosra, a biztos vesztésre mentek...
cutcopy
2016. június 02. 23:32
"a fagyiárusokat is – mint potenciális csalókat – rákötötték az adóhatóság szerverére. A kaszinókat ettől mégis megkímélték" Fletó idején meg bezzeg senkitől nem szedtek adót a posztkomcsi elvtársaid, az milyen jó volt..
Kanóc
2016. június 02. 22:36
Lúzereknek marad a fagyizás a padon, meg a galambok etetése.
Mutimi
2016. június 02. 20:21
Nem kaszinócskák voltak, hanem pénznyelőgépek beállítva a falusi kocsmák sarkába. Szerencsétlen sorsú emberek dobálták bele a kevés pénzecskéjüket, hogy még szerencsétlenebbek legyenek. Milyen több tízezer foglalkoztatott? Ugyanúgy egy pultoslány volt a kricsmiben, esetleg, jó esetben bejelentve. Tudja ez a szerk, hogy miről ír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!