Kell-e meleg szereplő minden történetbe?

2016. május 15. 17:30

Mind a nagyvilágban, mind hazánkban vannak olyan írók akik hazudnak, rágalmaznak bármit megtesznek a saját kis propaganda céljaikért, és mind emberként, mind íróként hiteltelenné vállnak.

2016. május 15. 17:30
Válasszunk
valasszunk.blog.hu

„Mi a közös az eddigi példákban? Egyik szexuális orientációja sem azért fontos, hogy legyen elég meleg a filmekben, könyvekben, történetekben. Egyik sem gyengíti és rombolja a történetet. Mind a nagyvilágban, mind hazánkban vannak olyan írók akik hazudnak, rágalmaznak bármit megtesznek a saját kis propaganda céljaikért, és mind emberként, mind íróként hiteltelenné vállnak. Ahhoz, hogy az ő műveik károssá váljanak nem kell meleg szereplő, nem kell erre fókuszáló történet. Nekik ugyanis nem az a fontos, hogy a melegekről legyen szó. Számukra a kérdés a társadalmi normák felrúghatósága. Ők azért beszélnek a melegekről, mert azokkal könnyebb a normák tagadását elfogadtatni, mint a saját becstelenségükkel. Ha pedig ez ellenállást szül? Nem őket, hanem a melegeket verik meg.

A melegek kapcsán a veleszületett állapotról lehet érvelni, de amikor mellette van az, hogy mindenki a két véglet között születik, akkor csak erre mutogatni nem helyes. Részben azért, mert van választási lehetőségük és ezt senkinek nincs joga sem megtévesztéssel, sem erőszakkal elvenni tőlük. Se a tolerancia hazug ígéretére, sem a hagyományokra hivatkozva.

Másrészt pedig azért, mert a normák rombolása messze nem csak a meleg  nem meleg kérdésre terjed ki. Sőt az erőszakos propaganda csak »vivőanyagként« használja a melegkérdést amikor azt akarják elérni, hogy más normaszegést, a kirívó becstelenséget ezen az alapon. Olyan normaszegéseket amiknek semmi köze nem lesz a szexuális orientációhoz, annál több a bűnözéshez, politikához.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2016. május 16. 21:59
Az amerikai filmekben mindenki récsöl,dévid,szara,dzsonah,mojse,dzsékob,márk,vagy valami hasonló,a telepesekre jellemző -esetleg indián- nevet visel. Biztosan véletlenül.
catalina9
2016. május 16. 16:07
"..A huszadik században a második világháborús propagandát követő leghatékonyabb mani¬pulációs marketing stratégiának nevezi a „meleglobbi” programját David Kupelian amerikai újságíró. A neokonzervatív szerző The Marketing of Evil (A gonoszság marketingje, WND Books) című műve részletesen elemzi az elmúlt 25 év gondosan felépített kampánysorozatát. Kupelian könyve 2005-ben jelent meg először, és azóta a kibővített, aktualizált változat már a tizenkettedik kiadásnál tart. A szerző a 19. századi radikális társadalmi forradalmárok által elért fordulathoz hasonlítja a nyugati társadalmakat alapvetően átformáló mozgalmat, amelynek célkitűzései nem állnak meg az életmód szabad megválasztásánál, hanem ennél sokkal mélyebb, civilizációs fordulatot szeretne elérni...." Ez egy fontos része a zsidók által működtetett "Frankfurti iskola" téziseinek, amely arról szólt, hogy hogy lehet szétzülleszteni az európai civilizációt. Lukács György elvtárs is tevékenyen dolgozott az ügyön, no meg a 68-asok istene Herbert Marcuse is...no meg Cohn Bendit is.
*ufó*
2016. május 16. 00:25
Joey Ramone - New York City https://www.youtube.com/watch?v=2WhlcwcznSo Az is mennyire érdekes, hogy egy new york-i zsidó ír egy számot, hogy szereti a várost, ahol él(t), ahova jutott, négerek vannak benne, meg minden, meg egy Tommy Erdelyi nevű ember, aki zsidó származású magyar volt. Budapesten született 1949-ben.[2][3] Szülei úgy élték túl a holokausztot, hogy a szomszédaik bújtatták őket, de számos családtagja a nácik áldozata lett.[4] A család Erdélyi hét éves korában, 1956-ban emigrált az USA-ba, és Tommy New York Forest Hills kerületében nőtt föl.[5] https://hu.wikipedia.org/wiki/Tommy_Ramone Vajon miért nem jött vissza a kommunista állatok által máig uralt országba ? Miért a buzibomba van műsoron, a Finkelstein huszároknál ? Miért gyáva minden békemenetes köcsög ?
*ufó*
2016. május 15. 22:56
Ma este vallomást teszek itt a Mándiner nagyszerű & lenyűgöző publikuma előtt. Én este 8-tól azt néztem, hogy izzadt férfitest feszül izzadt férfitestnek, és végül az egyik lenyomja a másikat. Kosárlabda Euroliga: Fenerbahce 96 - CSZKA Moszkva 101, hosszabbítás után. Ez hát a bűnöm, hogy nem a felcsúti másodosztályú focinak áldoztam ma este, kérlek Titeket, egy mínusszal jelezni, hogy megbocsájtotok eme vétkemért. Meg a rocknrollért. :) Debbie Harry & Joey Ramone... Standing In My Way https://www.youtube.com/watch?v=6IhEsY1tq-Y
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!