A hetedig és a hetvenhetedik

2016. május 23. 10:47

Mindenki egyenlő és sérthetetlen – hirdeti az eurokrata ideológia. Ha pedig messziről és hívatlanul jön, akkor szinte „über alles”, mindenek feletti.

2016. május 23. 10:47
Szabolcs Attila
PolgárPortál

„Mindenki egyenlő és sérthetetlen – hirdeti az eurokrata ideológia. Ha pedig messziről és hívatlanul jön, akkor szinte »über alles«, mindenek feletti. Fontos, hogy letelepítsük, beillesszük. Türelmesen, ahogy szokás a juhakolban, ha az ordas kéredzkedik.

A »mindenki egyenlő« gondolatból most az őshonos nemzetek fiai kimaradnak. Olyanok, akiket a mikroszkóp alatt sem vesz észre a nagyméltóságú brüsszeli hatóság.

77-szer érnek majd kevesebbet, ha a kedvenc EU-s kancsukát, a pénzt morzsolgatja a kezében valamelyik »európai« főkegyúr.

Ha nem úgy ugrálnak az uniós gépzenére, ahogy elvárják, Magyarországnak, és ki tudja még, hány ország leányainak, fiainak kell fizetni a számlát.

Egy, be nem fogadott illegális migránsért, 77 millió forintot, euróban. Egy magyarra évente 1 millió forint jut a közös költségvetésünkből, egy érkezőre, 77-szer annyi.

Ennyi. Hogyha az őshonos európaiak nem értenek a szóból, fizessenek. Pénzért vegyék meg a hétköznapi nyugalmukat, a maradék kultúrájuk, a hitük gyakorlásának lehetőségét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2016. május 23. 13:18
Köszönjük, volt Polgármester Úr! Kitartást ebben a küzdelemben, mint már képviselő. Reménykedünk a sikerben. Egy ismerős honfitársad.
twist
2016. május 23. 13:13
Szeretném érvényesíteni az emberi jogaimat, hogy én dönthessem el, kivel akarok együtt élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!