Legyetek óvatosak nagyon!

2016. május 22. 08:52

Soros neve visszafelé olvasva is Soros, míg Clinton neve nem ugyanaz. Lehet, hogy mindenki mögött ott áll Soros, akinek a neve nem ugyanaz visszafelé olvasva.

2016. május 22. 08:52
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„Legyetek éberek, mindenki mögött ott állhatnak héberek! Ha például Bill Clinton mögött Soros György áll, és ezt ki kell mondani, mert különben nem vesszük észre, akkor lehet, hogy Orbán Viktor mögött is ő állhat, és ezt nem tudhatjuk, amíg ki nem mondjuk.

Ki tudja?! Legyetek óvatosak nagyon! Soros neve visszafelé olvasva is Soros, míg Clinton neve nem ugyanaz. Lehet, hogy mindenki mögött ott áll Soros, akinek a neve nem ugyanaz visszafelé olvasva. Akkor a görögök megúszták, de a magyarok nem. Ki tudja?!

Legyetek óvatosak nagyon! Aztán ott vannak azok is, akiknek nincsen alapítványuk, Sorosnak meg van. Már - figyelj a nevére - Issac Asimov is megírta, hogy ezer év elmúltával az Első Alapítvány allapítja meg a Második Galaktikus Birodalmat.

Lehet, hogy minden alapítvány nélküli ember mögött ott áll egy titkos alapítványtevő? Akkor viszont Soros György és Orbán Viktor egy csapatban van, mert utóbbinak is van egy futballakadémiája, ahol ő alapító. Ki tudja?! Legyetek óvatosak nagyon!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. május 23. 10:06
Egy élmény, ahogy Soros csicskásai egymás sarkát taposva tesznek hűségesküt Don Sorosnak.
Tintamin
2016. május 23. 08:13
:DDDDD Az emberi butaság határtalan, főleg, ha a békemeneteken is részt vett:)))))))))))
lajkakutyus
2016. május 23. 07:22
Soros kis altisztjei hogy beindultak! Nem akarnak belenyugodni, hogy eljárt felettük az idő! A liberalizmus megmutatta igazi arcát, ami undort keltő és ártó.
néhai Ch.Pilot
2016. május 23. 01:29
Ez az írás kissé dagályos stílusban a következőt jelenti: Somogyi Zoltán meghülyült. Tehát: Legyetek óvatosak nagyon..., amikor politikai elemzést olvastok / hallotok tőle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!