A legrosszabb érv, amivel Kiss Lászlót védeni lehet

2016. május 09. 12:38

A nemi erőszak nem a szexről szól, hanem arról, hogy valaki erőszakkal rákényszeríti az akaratát valaki másra. Ezt pedig jóképű sztárúszók pont ugyanannyira tudják elkövetni, mint kapcsolatok kialakítására képtelen, neadjisten csúnya emberek.

2016. május 09. 12:38
Plankó Gergő
Plankó Gergő
444

Amit Aczél mond, az ugyanis azt feltételezi, hogy a nemi erőszak a szexről szól, és ennek egyetlen lehetséges formája az, hogy olyan emberek, akik egyébként képtelenek lennének szexuális kapcsolatot létesíteni, nem tudnak uralkodni magukon.

A nemi erőszak ezzel szemben nem a szexről szól, hanem arról, hogy valaki erőszakkal rákényszeríti az akaratát valaki másra. Ezt pedig jóképű sztárúszók pont ugyanannyira tudják elkövetni, mint kapcsolatok kialakítására képtelen, neadjisten csúnya emberek.

»Nem volt szükség, hogy erőszakot alkalmazzanak« - írja Aczél, na de mihez nem volt szükség ehhez? Lehet, hogy ahhoz nem lett volna szükségük erőszakra, hogy a »csábítás« klasszikus szabályai szerint összejöjjenek lányokkal, aminek konszenzuális szex lehetett volna a vége, de pontosan látszik, hogy nem ez volt a cél.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. május 10. 10:25
Förtelmes ahogy ezek az elcigányosodott, aghalott zsideszbolsik védik ezt a szemét kiss lászót és gyalázzák az áldozatait és mindenkit aki elfogadhatatlannak tartja, hogy három mocskos gazember csoportosan megerőszakolt egy magyar lányt. Ezek az elcigányosodott agyhalott zsideszbolsik bem magyar értékekeket, nem magyar erkölcsöket hanem a felcsúti cigány gazdájuk erkolcstelen, értéktelen mocskát képviselik. Magyarok közt nem szokásos és nem elfogadott a nemi erőszak de ezeknek az elcigányosodott zsideszbolsiknak nem okoz problémát.
Mindjárt
2016. május 10. 07:43
"Egy csoportos erőszak nagyobb társadalmi megvetésben részesíti a az elkövetőket, mint az egykori diktatúra működtetőit, akik sorban akasztgatták az embereket, és egész társadalmi csoportokat erőszakoltak meg, generációk életét tették tönkre, egy '61-es ügy kapcsán mintha az összes bosszú, és társadalmi igazságtétel iránti igény ezekre az egykori elkövetőkre sűrűsödne össze. Hajtóvadászat folyik mindhalálig.. Ahogy a legfrissebb híradásokat olvasom.. Sőt még szerintem tovább is..." Ezt különösen undorítónak tartom a felcsúti cigány híveiben. Csak azért nem vonták felelőségre a kommunista gyilkosokat mert a felcsúti cigány bandája a szemkilövető bandájával közösen védte és védi ezeket a szörnyetegeket. A luxus nyugdíjaikat is a felcsúti cigánynak és szemkilövetőnek köszönhetik amit élvezhetnek az áldozataik kárára.
Berecskereki
2016. május 10. 06:41
Medencében próbáltak egy tinilányt szexre kényszeríteni Kiss Lászlóék http://www.blikk.hu/sport/medenceben-probaltak-egy-tinilanyt-szexre-kenyszeriteni-kiss-laszloek/62zbdtf
Mindjárt
2016. május 10. 05:33
Nem zavarja a csoportos, brutális nemi erőszak az elcigányosodott zsideszbolsikat. Szegény Magyarország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!