A világ legjobb pizzája: mutatjuk, idén hol kapható
Annyit elöljáróban elárulunk, hogy nem Nápolyban, de még csak nem is Olaszországban. Mutatjuk, hová „költözött” a világ legjobb pizzája.
Kedves Széll Tamás, lefőtt a kávé! Lehet visszamenni a konyhába, a főzést meg meghagyni a profiknak!
„Talán nem vagyok egyedüli rajongója a valódi modern konyhának. Mély tisztelettel tekintek a cipóban tálalt Redbull-leves vagy a pizzaleves feltalálójára. Ezért határtalan örömmel tölt el, hogy az univerzum talán legnagyobb konyhai újítója, a feketeöves veterán, Benke Laci bácsi még 67 évesen is hetente új erőt lehel a konyhaművészetbe, arra az elvre építve, amivel Magyarországon akár választást is lehetne nyerni: nagy adagok, olcsón.
Ő a sütés-főzés-cukrászkodás Tibi bácsija, nincs az a recept, amit meg ne tudna valósítani a gyakorlatban. A másfél éve futó Youtube-csatornájávalbizonyította, hogy a kormány feleslegesen tömi milliárdokkal a mislensznobizmust, Laci bácsi ugyanis a pocakokat tömi, méghozzá fillérekből.
Kedves Széll Tamás, lefőtt a kávé! Lehet visszamenni a konyhába, a főzést meg meghagyni a profiknak!
Az igazi, magyaros gasztrogógyi legyőzhetetlen pionírját nyilván senkinek sem kell bemutatni, de azt talán nem mindenki tudta, hogy Benke Laci bácsi reneszánszát éli, jobban főz, mint valaha: hungarikumokkal (magyar címer, CBA-logó) díszített köpenyében, az ízlelőbimbókkal dacolva hatol be a konyhai terra incognitába.”