Megérkezett a nap mondata

2016. május 23. 11:24

Szocializmus nem volt, hanem lesz! – mondja Szanyi Tibor egy internetes csetvitában, én meg gondolkodom, hogy mégis, milyen is az a szocializmus, ami Szanyi szerint vár ránk.

2016. május 23. 11:24
Dévényi István
Válasz.hu

„Szocializmus nem volt, hanem lesz! – mondja Szanyi Tibor egy internetes csetvitában, én meg gondolkodom, hogy mégis, milyen is az a szocializmus, ami Szanyi szerint vár ránk.

És semmi, nem jutok előrébb, fogalmam nincs, mi foroghat az MSZP elnökaspiránsának fejében, hogy mire készül, mindenesetre, ahogy állnak a baloldalon a dolgok, egy darabig nem is nagyon fog ez kiderülni.

Mindenesetre nekünk errefelé már volt részünk egy szocializmusnak nevezett emberkísérletben, és valahogy annyira azért nem éreztük közben jól magunkat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2016. május 24. 02:49
István, István, ha te is legurítanál annyi szeszt, mint Szanyi kapitány, mindjárt megvilágosodnál és megtudnád, milyen is a létező cucializmus a posztmodern globalizált eurokrata kapitalizmus iszlamizálódó világában.
illiberator
2016. május 23. 18:12
Szanyi idióta volt, az is lesz!
zoles
2016. május 23. 17:59
"Mindenesetre nekünk errefelé már volt részünk egy szocializmusnak nevezett emberkísérletben, és valahogy annyira azért nem éreztük közben jól magunkat.” Ráadásul abban Szanyi is aktívan részt vett! Úgyhogy kössz Szanyi, de nem kérünk belőletek!
kjkj945
2016. május 23. 16:10
„Szocializmus nem volt, " Igaza van sz annyinak 90-ig csak építgették de nem valósult meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!