Szegberúgás az úszóknál

2016. április 14. 08:19

Ha beletolják Gyárfást a bizalmi szavazásba, érvényesülhet a Németh Szilárd-Kovács Máté-sportszakmai tétel. Új kapu nyílhat egy hatalom-közeli borjúnak.

2016. április 14. 08:19
Veress Jenő
Népszava

„Naiv újságolvasó mostanra hajlamos a Hosszú Katinka-Kiss-Gyárfás Bermuda háromszögként tekinteni az elmúlt idők botrányaira. Mely háromszögben a hivatásos magyar úszósport süllyedhet a víz alá. Hozzáértők ügyesen összerakhatnának egy idővonalat, mely koronatanúja lenne, mi folyik jó ideje a sportvizek partján. Persze mielőtt beleandalodnánk ebbe a magánvéleménybe, jegyezzük meg, hogy Orendi ma épp a korcsolyaszövetség ügyvezető igazgatója – ahol Kósa Lajos, a Fidesz esze az elnök (Víz van ott is, csak túl hideg.)

Tegyük hozzá: ahogyan Gyárfás »mentegette« Kisst – lényegében magát - az ATV-ben (is), az fölért a régi átokkal: rajzoljon téged körül a Doszpot Péter.

Ha tehát beletolják Gyárfást a bizalmi szavazásba, érvényesülhet a Németh Szilárd-Kovács Máté-sportszakmai tétel. Új kapu nyílhat egy hatalom-közeli borjúnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2016. április 14. 16:32
Veress Jenő! Ennek az irományának éppen se füle, se farka. Mit akart mondani, beleértve a szegbelövést is? És a stílusa!
orion
2016. április 14. 15:10
Nem tudom, mi ez a szegberúgás, valamiről biztos nincs információm vagy tudásom, hogy nem sikerül semmire asszociálnom. Ez lehet az én hibám, de ettől még ennek a Veress csávónak egy seggberúgás kijár!
Catullus
2016. április 14. 14:27
Lázárnak még nincs sport megbízatása. Állítólag kedveli is a nőket.
twist
2016. április 14. 11:20
Jenő, te annyira hülye vagy, hogy egészen elképesztő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!