Erdősiné hol van?

2016. április 25. 17:07

Erdősiné kényelmesen, tavaszi szellőben most bármikor odamehetne a bélyegzőgéphez, és háboríthatatlanul benyújthatná népszavazási kezdeményezését a vasárnapi lakat érdekében. Fogalmam sincsen, miért nem teszi.

2016. április 25. 17:07
Veress Jenő
Népszava

„Erdősiné a tökéletes civil, a maga sértődött attitűdjével – aki nyilván magára vállalta volna a kétszázezer aláírás összegyűjtését is –, tehát a vasárnapi boltzár elkötelezett harcosa. Az volt eddig is, és gondolhatnánk, hogy az ma is, hiszen mitől is változott volna meg a véleménye.

Sőt, lázadoznia kellene, hogy a korábban épp az ő álláspontját szajkózó kormány befeküdt a balliberális nemzetrontóknak. Még sőtebb: az egyik politikai nagyágyú képes volt azt mondani, hogy a vasárnapi eladók köszönjék meg most a szocialistáknak, hogy dolgozniuk kell. Mert ezek a gaz szocik megdelejezték a Fidesz igen-gombjait, attól van az egész.

Erdősiné kényelmesen, tavaszi szellőben most bármikor odamehetne a bélyegzőgéphez, és háboríthatatlanul benyújthatná népszavazási kezdeményezését a vasárnapi lakat érdekében.

Fogalmam sincsen, miért nem teszi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2016. április 26. 13:08
Meggondolta magát. Ez nem jutott eszedbe?
MZ/X
2016. április 26. 08:17
Hol lenne...? Baján van és videót készít...
Wendriner
2016. április 26. 07:45
"Erdősiné hol van?" Azt nem lehet tudni , de az biztos ,hogy ti a béka segge alatt.
Wendriner
2016. április 26. 07:45
"Erdősiné hol van?" Azt nem lehet tudni , de az biztos ,hogy ti a béka segge alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!