Ítél a nép

2016. április 12. 11:00

A titok annyi, hogy a nemzet, amelyre szüntelenül hivatkoznak, amelynek nevében hülyeségeiket és aljasságaikat elkövetik, amit bunkósbotként forgatva söpörnek le minden kritikát – az a nemzet már nem áll mögöttük.

2016. április 12. 11:00
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Nyilván boltzárral együtt is arról szólt volna a népszavazás, hogy eredményesen és határozottan nemet lehessen mondani arra, amit Orbánék művelnek úgy általában, a hét többi napján is. Kimondott cél volt ez: bevinni egy balegyenest, hogy látsszon végre, legyőzhetők.

Ez elől hajoltak el most. Nagy titkot őriznek ugyanis, és csak így maradhatott árnyékban.

A titok annyi, hogy a nemzet, amelyre szüntelenül hivatkoznak, amelynek nevében hülyeségeiket és aljasságaikat elkövetik, amit bunkósbotként forgatva söpörnek le minden kritikát – az a nemzet már nem áll mögöttük. Sosem állt egységesen ott persze, de amíg egyértelműen ellent nem mond, addig lehet azt hazudni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2016. április 12. 23:09
érdemes elolvasni ennek a teljesen elhülyült magyar ellenes hazaárulónak totawnek a hozzá szólását a saját cikkéhez a HVG.-n amelyben leírja hogy olyan hogy nemzet nincs Európában csak halmazok vannak...aki azt mondja hogy nemzethez tartozik az hazudik
Karbantartó9
2016. április 12. 22:22
Egy kis segítség, te agyhalott barom: mivel,több a vásárló mint az eladó, így a vásárlók nyilván könnyen leazavaznák az eladókat. Ilyet feltenni szavazásra csak eszköztelen idióták akarnak. Hasonló az "karnak-e a diákok kevesebbet tanulni", kell-e örökélet, Kanada kapjon több pénzt, stb. Ennyit tudtok. A kétfarkú kutya párt lóf.sz hozzátok képest. Minden ilyen baromság egyre tavolabb lök benneteket a kormanyrúdtól....szerencsére!
teljesenertelmetlen
2016. április 12. 19:59
Te barom lúzer! Ezt a mondatodat a 18-as választások éjszakáján fogom az orrod alá dörgölni!!! :))))))))
Burmin
2016. április 12. 17:49
De hülye vagy te Tóta Wé... Okosabbnak gondoltalak... Azt hiszed, aki elutasítja a vasárnapi boltbezárást az mondjuk a migránsfogadásra vevő? Hát a nagy Mári faszát !!! Te simán összemostad.. Nem kellett volna ...Nem gondoltam hogy ennyire gyökér vagy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!