Pedagógussztrájk: Gallóné és Pukli dominanciaharca

2016. április 20. 11:29

Galló Istvánné nem hagyhatja, hogy a pedagógus szakszervezetek helyett senki által meg nem választott mozgalmárok artikulálják a pedagógusok követeléseit.

2016. április 20. 11:29

„Galló Istvánné fellépése logikus döntés, nem hagyhatja, hogy a pedagógus szakszervezetek helyett senki által meg nem választott mozgalmárok artikulálják a pedagógusok követeléseit, hiszen ebben az esetben könnyen felmerülhetett volna a kérdés: mi szükség van egyáltalán a szakszervezetekre?

Remélhetőleg a mai sztrájkot követően a kormánynak és a szakszervezeteknek sikerül megállapodnia a közös nevezőben és a diákok érdekében szeptembertől egy olyan rendszer kezdi meg működését, amely mindegyik fél számára kielégítő. Ha ez bekövetkezik, akkor Galló Istvánné jó eséllyel továbbra is szakszervezeti vezető maradhat, míg Pukli István idővel a feledés homályába veszik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2016. április 20. 20:36
Egyik kutya, másik eb...Mindegyik az ő kutyájuk kölyke...
Burmin
2016. április 20. 19:57
A Gallóné-féle szakszervezet csak lufieregetésre jó. Gallóné non coronat...
Vigyázzunk
2016. április 20. 18:15
Ó, ne már! Hát én azt hittem, hogy a Pukli lesz a következő Bajnai. A baloldali egyesülés nagy formátumú vezetője.
csurcsányi
2016. április 20. 14:50
Cicaharc a ballibernyákoknál ez az egymás túl licitálása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!