Szoci boltzárka

2016. április 13. 14:57

Nem tudom, a szocialisták látják-e: a Fidesz paradox módon a visszavonulásával húzta ki alóluk a szőnyeget.

2016. április 13. 14:57
Csontos János
Magyar Idők

„Nem tudom, a szocialisták látják-e: a Fidesz paradox módon a visszavonulásával húzta ki alóluk a szőnyeget. Szerintem látják. Máskülönben Tóbiás József pártelnök nem triumfálna olyan nekikeseredve: minden cseppecskét megpróbálva kifacsarni a pirruszi győzelem savanykás gyümölcséből. Nem azonnali mattot kaptak, de már sejthető a végjáték. Amit ráadásul siettetnek is: úgy döntöttek, végigcsinálják a népszavazósdit. Csakhogy a »háromigenes« népszavazás (már megint egy arcátlan politikai plágium!) háromlábú széke alól kirúgták az egyik lábat, kétlábú szék pedig sem a mesében, sem a fizikában nem létezik.

Hogy gondolják hát ezt a folytatást? A földügyet nyilván a Gőgös-klán erőltette, a bérplafon pedig hamisítatlan populista adalék, ráadásul Orbán megunt fegyverét próbálják Orbán ellen fordítani. Nincs többé világos képlet, nincs fekete-fehér világkép, ahol a küzdő felek jókra és rosszakra oszthatók.

Bozótharcban pedig – s ezt számtalanszor bizonyította – a Fidesz jobb az ellenfeleinél.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2016. április 14. 07:13
Szocik kérdése ez volt: „Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés semmisítse meg a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. törvényt?" Most meg jár a pofája az MSZP-nek, de hát nem ezt akarta! Hanem azt amit Erdősiné kérdezett! Mert nem a teljes törvényt csinálják vissza, hanem csak a boltzárat vonják vissza! Ezek tiszta hülyék! Még kérdést sem voltak tisztességesen kidolgozni!
Mich
2016. április 13. 23:26
Reménytelen idióták ezek a libsibolsik...
pemete jakab
2016. április 13. 17:43
A Fidesz visszavonulása egy valamit biztosan mutat: egy elvtelen párt, amelyiknek a pillanatnyi érdekei a legfontosabbak. Ebben nem is olyan nagyon különbözik a többi párttól. És akkor milyenek a pártok szavazói?
marko11
2016. április 13. 17:40
talán mégsem kellene olyan nagy fidesz győzelemnek beállítani a visszavonulást ilyen alapon a népszavazás másfél évig tartó megakadályozása is nagy győzelem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!