Nyomozgatunk

2016. április 11. 07:46

És amióta agymosott, idióta, önostorozó és nyálfolyató liberálisnak kell lenni, azóta a németek ezt a szerepet tolják, hiba nélkül.

2016. április 11. 07:46
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Már mondtam, most mondom még egyszer, és én mondhatom, mert a Fekete-erdő zúgását, a spessarti fogadó titkait, Hauff csodáját és az egész német romantikát hordom génjeimben, haramia őseimtől kaptam őket, tehát mondom: a németekben az a legelviselhetetlenebb és egyszersmind legnagyszerűbb, hogy soha, semmit sem tudtunk félszívvel csinálni. Amikor nácinak kellett lenni, hibátlanul vittük a projektet. Amikor kommunistának kellett, akkor meg azt. Egyetlen hely volt a világon, ahol azt tényleg komolyan gondolták: az NDK. Merkel sokat tudna erről mesélni. És amióta agymosott, idióta, önostorozó és nyálfolyató liberálisnak kell lenni, azóta a németek ezt a szerepet tolják, hiba nélkül.

De kitartóan bízom benne, hogy egyszer a németek is felébrednek ebből a Csipkerózsika-álomból, és ha a németek egyszer felébrednek, akkor fel lesznek ébredve. És akkor végre eltakarítják ezt a sok hazug, aljas, farizeus gazembert az útból. Addig is: tessék bátran Magyarországra menekülni, tisztelt németek. A nyugdíjasok már jönnek. Mert délben harangszót akarnak hallani, és szeretnék, ha fehér emberek jönnének szembe az utcán. Közép-Európában ez még megvan. És szeretettel várjuk önöket. És mifelénk még a humoristák se mennek börtönbe, ha »durván megsértenek« valakit…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2016. április 11. 11:43
A háború után Izrael ivóvízmérgezést szervezett Németország ellen. (kútmérgezés). Javukra szóljon, egy lelkiismeretes zsidó ezt feltárta az utsó pillanatban.) A szellemi kútmérgezés viszont zavartalanul folyik, s biztos, ez a súlyosabb bosszú.
bunko_jobbos
2016. április 11. 10:20
Jó, de azért olyan sok német ne jöjjön ide, mert hasonlatossá teszik hazánkat az országukhoz: megválasztanak valami Hitlert vagy Merkelt. Egyre jobban meggyőződésem: a németek dolgozzanak, a zsidók írjanak dalokat meg regényeket, filmeket, a magyarok meg kormányozzanak. Ez a világ számára a legoptimálisabb.
h.kovacs
2016. április 11. 09:42
jó írás lenne, kár hogy merkel nem liberális, hanem kereszténydemokrata
Happy Monk
2016. április 11. 09:07
"Százszor okosabb nép, mint a magyar.Nézzük meg hogy ott mennyit keres egy munkás és mennyit az Orbán rendszerében.." Hitler után okosnak nevezni - úgy zusammen - a németeket, hát szóval...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!