Dühkitörés

2016. április 11. 21:34

A vasárnap a határnál balhézók próbálták maguknak is bizonyítani, hogy potens emberek. Pedig csak játékszerei egy hatalmas meccsnek.

2016. április 11. 21:34
A szerk.
Népszabadság

A vasárnapi csata kiindulópontja egy szórólap volt, amelyen aktivisták buzdították csoportos határátlépésre a migránsokat. Sokan kisgyerekekkel indultak neki az útnak. Akik azonban őket azzal hitegették, hogy végre mehetnek Németország felé, valószínűleg politikai motivációból vezették félre őket. A határ megnyitását akarják elérni, ha kell, konfrontáció árán.

A görögök a többi uniós tagállammal tétlenül nézik az Idomeniben uralkodó állapotokat. Az ittrekedt emberek megérdemelnék, hogy sorsukat megnyugtatóan rendezzék, ám most Európának az az érdeke, hogy a távoli menekülttáborokba és nyomortanyákra is eljussanak az elborzasztó képek. Ha a magyar autópályán való vonulás és németországi érkezés azt jelezte: érdemes elindulni, most legyenek olyan fotók, hogy nem érdemes.

A vasárnap a határnál balhézók próbálták maguknak is bizonyítani, hogy potens emberek. Pedig csak játékszerei egy hatalmas meccsnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2016. április 20. 12:01
Menekültek? Egyre-másra panaszkodnak, hogy odahaza házukat, mindenüket eladták, fogytán van már a pénzük. 1939-ben a németek és oroszok elől hozzánk is menekülő lengyelek kinek tudták volna eladni ingóságaikat és ingatlanaikat?
2357
2016. április 20. 11:21
Ez ami itt van, az INVÁZIÓ. A buzdító emberek pedig nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Nagyon gyorsan le kell rendezni az egésszet.
Morgen
2016. április 19. 12:43
Csak annyi a bűne Szíriának, hogy a beavatkozás előtt 8%-on felül volt GDP-je. Az IÁ meg bónuszt kapott Európára , mert teljesítette a tervet.
Békanász a hasadon
2016. április 19. 12:42
Erre irányult Cohn Bendit inditványa, hogy a civil segitőket ne lehessen se elmarasztalni, se üldözni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!