Salgótarján büntetett

2016. március 01. 07:12

A Fidesz az MSZP-s városvezetés bírálata mellett azt sugallta a helyieknek, hogy csak az ő jelöltjük győzelmével számíthatnak állami pénzekre.

2016. március 01. 07:12
Szerető Szabolcs
Metropol

„Nem is burkoltan fenyegette meg a várost Kövér László, amikor arról beszélt: reméli, nem hibáznak a tarjáni választók. A Fidesz az MSZP-s városvezetés bírálata mellett azt sugallta a helyieknek, hogy csak az ő jelöltjük győzelmével számíthatnak állami pénzekre.

Ez a fajta zsarolás nem előzmény nélküli a magyar politikában – mások mellett Veres János egykori MSZP-s pénzügyminiszter is élt vele –, de mindig gyomorforgató, elfogadhatatlan, a szabad választás szellemével ellentétes. Úgy sejtem, erre az arroganciára, erre a gátlástalan erőpolitikára és hatalmi cinizmusra, valamint az újabb és újabb kormányzati botrányokra mondott nemet vasárnap öntudatos polgárként sok salgótarjáni szavazó.

Az egyértelmű eredményből – amelyet sem az országos, sem a helyi felmérések nem jeleztek előre – természetesen nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, nem született meg a kormányképes ellenzék, a kormány pozíciója pedig nem rendült meg. De a sorra elveszített fontos időközi választások után a Fidesznek érdemes lenne néhány dolgon elgondolkodnia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. március 01. 17:00
Akkor rendülnék meg igazán, ha Salgótarján a Fideszre szavazna!
Lolka-Bolka
2016. március 01. 16:56
anyad szabolcs
GV0917
2016. március 01. 15:51
Azt tudtam, hogy te a Lajosé vagy testestől-lelkestől, de azt nem, hogy a Metropol is a Lajosé... Most téged lefokoztak, vagy előléptettek, hogy nem a jobb sorsra érdemes Nemzetben firkantasz?
nyugalom
2016. március 01. 15:00
Salgótarjánban is élnek a kormány nyújtotta segélyekkel, kedvezményekkel? Na de most! Most majd minden adósságot kifizetnek, minden gazdasági problémát megoldanak, támogatni fogják - sokkal jobban - a szegényeket, állástalanokat - jön a kánaán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!