Ezt állítja Illés Zoltán

2016. március 26. 15:53

Az a helyzet, ha bármilyen alkuhelyzetben lettünk volna a Fidesszel, tuti azt kérem Orbántól, tartson meg téged, egészen a bukásotokig. Egy hülye államtitkár mindig áldás az ellenzéknek.

2016. március 26. 15:53
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Ezt állítja Illés Zoltán: »Ma már számos információ van a birtokomban, mely arra utal, hogy alku köttetett az LMP-vel, mely szerint Schifferék a választásokon nem állnak össze más ellenzéki párttal, senkivel sem indítanak közös jelöltet, cserébe a Fidesz letakarít engem a parlamenti pályáról.» Kedves Zoli, az, hogy hazudsz, nem meglepő, hiszen ezért négy évig még fizetést is vettél fel.Úgy tűnik azonban, saját szerepedet illetően nagyon fordítva ülsz a moziban. Először is elfelejtettünk neked köszönetet mondani ezért a produkcióért: https://www.youtube.com/watch?v=od5pii2Zqgc A februári frakciószakadás után neked köszönhetően sikerült ismét elérni, hogy az LMP-ről szóljanak a hírek. Nagy szolgálatot tettél nekünk - s persze Verespatak ügyének is - nem mindennapi őrjöngéseddel. Az a helyzet, ha bármilyen alkuhelyzetben lettünk volna a Fidesszel, tuti azt kérem Orbántól, tartson meg téged, egészen a bukásotokig. Tudod Zoli, Orbán a hazai környezetvédelmet úgyis a Te hatalmas szakértelmeddel dózerolta le, viszont egy hülye államtitkár mindig áldás az ellenzéknek. Ott van most szegény V. Németh Zsolt, aki biztos kevésbé ért a környezetpolitikához, mint egy CEU- professzor, ezt viszont legalább tudja is magáról, időnként talán szégyelli is magát amiatt, amit hat éve műveltek, ezenkívül civilizált, halk szavú, joviális és nagyvonalú. Ha egy zöldpárt egy ilyen környezetvédelmi államtitkárt támad be, tuti rosszul jön ki belőle. Szenvedünk is miatta rendesen, sőt időnként még vissza is sírunk. V. Németh miatt ugyanis a kutya nem figyel oda mit csináltok a környezetvédelemmel, amíg viszont te páváskodtál a kormányzati patkóban, legalább a balhé és az ebből fakadó figyelem garantált volt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2016. március 29. 09:16
..tuti azt kérem Schiffertől, tartsa meg Szél Bernit, egészen a bukásukig. Egy hülye társelnök mindig áldás.
Rony Tronco
2016. március 29. 07:38
Az, hogy DR.IZé hazudik, az tényleg nem meglepő. Ebben a magnyilatkozásában Schifferrel maximálisan egyetértek. Egyszer mondott az állomtitkár igazat nekem: "S. ne a szemednek higgy, hanem a tudósoknak, akkor érvényesülsz." Nem normális.
puszika
2016. március 27. 18:20
Nem védem Illést! De ha egy párt társelnöke/már ez is nevetséges/ilyen mélységekbe jut nagy lehet a baj. Vagy NEM ZÖLD,VAGY NEM PÁRT. Szerintem egyik sem,de inkább az utóbbi!!
imres
2016. március 27. 10:28
Csak a Bernikét tudnám feledni! Idióta picsa, aki felmászott és ráült... Na azért néha Schiffer is képes nagy baromságokat mondani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!