Tanártüntis cikkek 3: Mózes és a duzzasztógát

2016. március 10. 13:19

Az összes „baloldali demokratikus ellenzéki” erőnek a fő baja az, hogy nem tudnak semmit mondani a választóknak.

2016. március 10. 13:19
Professzor Pizka
Ráérünk

„Az összes »baloldali demokratikus ellenzéki« erőnek a fő baja az, hogy nem tudnak semmit mondani a választóknak. Igaz nem is akarnak. Azt akarják, hogy válasszuk meg őket és akkor ők majd jobban és okosabban csinálják, mint Orbán Viktor. Azt meg elfelejtik, hogy Orbánt azért választották a magyarok elsöprő, kétharmados támogatással miniszterelnöknek, már kétszer, mert végleg elegük lett a sok későkádári arcból, aki csak azt tudja nyammogni, hogy majd én izé, erópunijó, jó lesz.

Persze Orbánt sem kell félteni, ő kialakította magáról azt a bölcs vezér képet, akinél nem kell bölcsebb. Még maga a nagy Gyurcsány Ferenc sem. Ez az ellenzék fő baja. Van egy tökéletesen bölcs vezér, még mindig azzal kampányolnak, hogy tessék ezt a teljesen bevált és bölcs vezért leváltani a kedvünkért, akik majd bölcsebbek leszünk. Sok sikert.

Közben pár százezer ember, jellemzően fiatalok, akiknek valahogy csak nem akart összeállni, hogy lesz jó a bölcs vezér országában, lelépett, a bölcs vezér legnagyobb örömére. Az ellenzéke fogta magát, összecsomagolt, és kivándorolt, mondván, hogy akkor a bölcs vezér hívei egyék meg amit főztek, ők meg megcsinálják a privát rendszerváltásukat.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2016. március 10. 20:24
A legfontosabb gondolat: Nincs komoly és hiteles politikai mondanivalója az ellenzéknek a magyarok számára. Reménykedtek ezek már Bajnaiban, a"civilekben", a felsőoktatási diákokban, a '14-es választásokban, a "netes"-es tüntetésben és "most itt van ez a pukli-tünti. Ezzel is rábasznak, törvényszerűen.
pollip
2016. március 10. 15:41
Ott van a Zsuzsa néni. Nem ad jegyet, a diákok nem tudnak érettségizni és a felsőoktatásba jelentkezni. A másik három évfolyam meg nyáron mehet pótvizsgázni, ha folytatni akarja a gimit. duline.hu/kozoktatas/2016/3/6/Nem_ir_be_jegyeket_egy_tanar_igy_tiltakozik_MIZ5K4 Nagyon kedves tanár, aki a gyerekek életét lehetetleníti el! A szülők mikor sztrájkolnak ellen és nem engedik az óráira a gyerekeiket, hiszen úgysem kapnak jegyet, tehát tanulni sem kell?
kjkj945
2016. március 10. 14:47
"Megmondta Mózes, Nagy lesz a córesz, Ne tessék félni, Túl fogjuk élni" Ha csak a pizka nem piszkálja túl.
alex.leopardi
2016. március 10. 14:46
dehogynem,tartalmas üzeneteik vannak,vesszen a patás és ingyen lesz minden,a hülyecsabi is azt mondta,jó hir,ingyen lesz a bkv
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!