Kizárólag politikai célokat szolgáló feljelentés

2016. március 12. 11:09

Furcsálljuk, hogy miért zavarná a Fideszt egy olyan ügy, amelyet annak idején az illetékes parlamenti bizottság ellenszavazat nélkül szavazott meg.

2016. március 12. 11:09
Political Capital
Sajtóközlemény

A Political Capital Institute lapunknak küldött közleményét közöljük.

*

„A Political Capital Institute érthetetlennek tartja, hogy a »legnagyobb magyar feljelentő«-ként is aposztrofált, Fidesz-tag Tényi István egy olyan ügyben kezdeményezett feljelentést, melyben 2014 őszén – sajtóbeszámolók szerint – már jogerős bírósági döntés mondta ki, hogy semmilyen jogsértés nem történt. 

Azt meg pláne furcsállja, hogy miért zavarná a Fideszt egy olyan ügy, amelyet annak idején az illetékes parlamenti bizottság ellenszavazat nélkül szavazott meg. A feljelentés ezek tükrében jogilag értelmetlen, és felmerül a gyanú, hogy kizárólag politikai célokat szolgál. Ebben az ügyben legutóbb a Pesti Srácok online portál állított valótlant, és emiatt helyreigazításra is kényszerült. A Political Capital továbbra is támogatja a szóban forgó elemzések nyilvánosságra hozatalát, erről azonban csak a titokgazda hozhat döntést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. március 13. 12:14
Ebből ugyan egy szót nem értek miről beszélnek, de a legnagyobb feljelentő nem Juhász Péter?
Házmester
2016. március 12. 11:41
Cöcöcö... undorító emberek vagytok....hánynom kell ha rátok gondolok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!