Juhász Péternek a saját vagyonával kell elszámolnia

2016. március 07. 18:22

A Fidesz Budapesti Szervezetének Elnöksége vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Juhász Péterrel szemben Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatánál.

2016. március 07. 18:22
Fidesz
MTI OS

„Juhász Péternek a saját vagyonával kell elszámolnia, ugyanis valódi életkörülményei és bevallott jövedelme nyilvánvalóan nem állnak egymással arányban. A Fidesz Budapesti Szervezetének Elnöksége ezért vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Juhász Péterrel szemben Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatánál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. március 08. 07:06
"Juhász Péternek a saját vagyonával kell elszámolnia" Hát akkor számoltassák el. Hajrá! Mi a francra várnak? Tegyük fel, hogy Juhász lopott. Hogy gondolja a zsideszbolsi banda, hogy az mentesíti a felcsúti lopását? Meddig veszik be a magyar emberek a kommunista Fidez és a kommunista MSZP/DK/PM hazudozásait? Olyan nincs, hogy az egyik mocskos, tolvaj, gazember banda tisztára tudja mosni magát a másik mocskos, tolvaj gazember banda mocskával. Mocskosak vagytok mindannyian. Menjetek a francba!
Tintamin
2016. március 08. 06:41
Tényleg ilyen szánalmas színvonalat sikerült csak összekalapálni 6 év alatt? Juj..
Területvédő
2016. március 07. 23:15
Jól jellemzi a balliberális oldalt, hogy egy ilyen erkölcsi szinten álló drogos véglény az egyik vezetőjük.
komondor
2016. március 07. 22:14
Fideszmaffia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!